maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulukuu - Day 8

Pahoittelut postauksen myöhästymisestä, mutta eilen oltiin koko päivä Kuopiossa ja kotiin tultiin vasta 11 jälkeen, enkä enää siinä aiheessa jaksanut ruveta postausta kirjoittelemaan. Siksi nyt aamusta tämä.

Toissapäivänä tuli Survin uusi kaveri, oltiin siis niitä vahtimassa, kun porukat tulivat tänään ulkomaan matkaltaan. Tosi kiva heppa, arka ja epävarma, mutta tulivat hyvin toimeen.

Haettiin samalla Pallolle porkkanoita ja Draversia, ja eiköhän se tuolla määrällä pärjää joulun yli, toivon mukaan :D Päästiin Tuomaksen kanssa viettämään myös laatuaikaa kahdestaan, käytiin joululahjaostoksilla ja syömässä. Tuomas vei mut Amarilloon syömään, missä en ole ikinä vielä käynyt. Hyvää oli ja älyttömän isot annokset, söin BBQ Chicken Fajita-annoksen, eli sellainen tortillalettu systeemi, että saa itse täyttää letut niin kuin haluaa. Maha tuli täyteen, tuntui että ratkean :D

Mutta siinä lyhyesti eilinen päivä, kyllä täytyy vieläkin ihmetellä miksi Kuopiossa bensa on niin halpaa tänne verrattuna. Täällä on vain kerran ollut yhtä halpaa (tai edes melkein yhtä halpaa) kuin Kuopiossa, ja se oli itsenäisyyspäivänä, kun St1-asemilla sai alennuskorteilla juhlan kunniaksi lisäalen, ja hinta putosi 1,53€/litra. Muuten täällä on aina vähintään 1,58€... Hitsi kun pitää ajaa niin paljon autolla :P

Mutta rupeankin tästä aamupalalle, käyn laittaa auton lämpiämään ja lähden Pallon ja nelivee suokin luokse. Tällä viikolla myös uusi ratsutettava tulee kuvioihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!