tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulukuu - Day 17

Tänään on ollut hyyyyvin liukas päivä. En edes muista, monestiko olen jo meinannut kaatua tänään. Harmittavasti ratsutuskin jouduttiin perumaan, ihan vain turvallisuuden vuoksi.

Tämä päivä meni siis aamu töissä, muuten löhöillen, shoppaillen, opiskellen ja vähän ulkoillen. Pallonkaan luokse en mennyt, sillä tallinomistaja ilmoitti pihan olevan niin liukas, ettei autolla sinne kunnolla pääse/pääse pois, ennen kuin se saadaan hiekoitettua.

Katsokaa miten ihana pöllötyyny!!! Tämä oli pakko saada, kun nähtiin Wihosella :)
Onneksi tuolla miehellä on samanlainen maku kuin miulla <3

Shoppailtiin pääasiassa joululahjoja, yksi joululahja tuli itselle ostettua ja pari leffaa kaupanpäälle, joista toinen katsotaan tänään. On aika tutustuttaa Tuomas animen maailmaan! Eli katsomme yhden lempileffoistani, Henkien kätkemä. Jos ette ole tätä vielä nähneet, suosittelen :)


Joululahjoja :)

Loppuun vielä kuvia 14.12. kun Miia tuli vanhempieni mukana vierailemaan Pallon tallilla. Kaikki allaolevat kuvat siis (c) Miia Keinänen. Kiitos Miia kuvista!


sh.ruuna Kelmi, synt. 2008
om. Vilma Soininen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!