torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukuu - Day 5

Tänään käytiinkin sitten aamusta jälleen shoppailemassa; Pallolle biotiinia ja muutamia muita tarpeellisia juttuja. Kuusenjalka, sivarit ja Pallolle pyyhe jäivät vielä puuttumaan. Ehkä ne löytyvät sitten ensi kerralla :)

Laitettiin linnuille lyhde piha-aitaan


Vihdoin löysin kaupasta näitä avaimenperänimi-juttuja,
että sain nimikoida Pallon tavaroita
Tavaratorilta; 2,45€/8kpl

Shoppailun jälkeen käytiin Pallo irtojuoksuttamassa, parin päivän takainen liinajuoksutus gramaaneilla oli tehnyt todella hyvää, Pallolta oli selkeästi auennut jotain jumeja, sillä laukka näytti molempiin suuntiin tasavahvalta, eikä oikeaan kierrokseen sellaiselta puolikönkkäykseltä, jesh! Pallo protestoi liinassa juostessaan paljonkin juuri gramaaneiden "aiheuttamaa" pakkotyöskentely-tilaa, mutta se teki Pallolle todella hyvää. Osittain saattoi protestoida koulusatulaa, kokeilin sitäkin pitkästä aikaa selkään. Aion siis juoksuttaa nyt gramaaneilla hieman useamminkin liinassa, kunnes saan sivarit käyttöön. Huomenna kokeilen ratsastaa gramaaneilla.Pampula tarhassa

Pampula tarhassa

Löydettiin vihdoin kuusen allekin matto,
kirpparilta; 2,5€

Muut päivän ostokset:
Tuomakselle talvelle (eli tallille :D) hanskat, folio, kynttilänsytytin,
talipalloja, kaksipuoleinen teippi ja lämpölegginsit (voin suositella lämpimästi!
Taidan käydä toiset ostamassa vielä itsellenikin, ovat ratsastaessakin todella hyvät ja lämpimät :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!