perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulukuu - Day 13

Näin perjantai kolmannentoista kunniaksi listailen hieman alustavaa kisakalenteria, jos kuntoutuminen menee odotetusti. Ja nämähän ovat vain alustavia mietteitä, muuttuvat taatusti :)

Aloitetaan siitä heikoimmasta, eli kouluratsastuksesta. Tarkoitus on käydä jonkin verran seurakisoissa ja muutamia aluestartteja. Alustavasti aluestartteina:

16.3. Kajaani
23.3. Mikkeli
29.-30.3. Joensuu
17.8. Nurmes
12.10. Mikkeli

(c) Miia K.

Estepuolella olisi tarkoitus mennä aluetasolla ja kansallisella muutamia startteja. Alkuvuodesta hypätään ihan pieniä, käydään luultavasti pari seurakisaa starttaamassa täällä Joensuussa 90cm-110cm tasoilla, jonka jälkeen katsellaan aluestartteja. Alustavasti ajateltuna:

1.3. Kuopio
22.3. Kuvansi
27.4. Kajaani
25.5. Jyväskylä
7.-8.6. Iisalmi
28.-29.6. Joensuu TAI 29.6.-30.6. Korpilahti
4.-6.7. Savonlinna
12.-13.7. Kuopio (päällekkäisyys kenttäkisojen kanssa)
27.7. Mäntyharju

(c) Mona

Kentässä olisi tarkoitus päästä alkukaudesta menemään tuttaria ja loppukaudesta ehkä helppo. Ongelmana ovat huonot harjoitusmahdollisuudet, Joensuussa niitä ei ole. Lähimmät treenipaikat ovat Kuopio, Pieksamäki ja Suonenjoki. Mutta silti tarkoitus olisi joihinkin näistä päästä:

17.-18.5. Niinisalo
12.-13.7. Niinisalo
18.-20.7. Lapinlahti
13.-14.9. Niinisalo (alueiden väliset mestaruudet)


(c) Linda 


Kauden edetessä tulee myös lisää kisoja, tuossa vain tähänastiset ilmoitetut kisat Kipasta, joihin olisi hinku päästä. Tietysti aika, raha ja meidän sen hetkinen kunto vaikuttaa minne lähdetään. Mutta ainakin näitä lähialueiden kisoja olisi tarkoitus kiertää. Katsellaan, kunhan päästään treenaamaan :)


Toki tämä kausi on ensimmäinen ilman iskää tukemassa. Kuopion lähikisoihin saan iskän tukemaan, mutta silti treenaaminen, kisamatkat ja kisat ovat pääasiassa nyt yksin rämmittävä läpi. Taitaa olla aika näyttää, mitä olen iskän kanssa oppinut vai olenko oppinut mitään. Voisin veikata, että ensimmäiset kisat tulevat olemaan aika jännittävät, mutta ensimmäiset aluestartit on tarkoitus tehdä juuri Kuopiossa, jotta saan iskän vielä henkiseksi tueksi (tai rasitteeksi :D).


Myös ratsutettavilla olisi tarkoitus kilpailla jonkin verran. Nuorten kanssa lähdetään alkukaudesta katselemaan, miltä näyttää aitojen sisäpuolella tai esteradalla. Katsellaan, mihin asti päästään :) Neiti neliveen kanssa tavoitteena olisi syksyllä kantakirjaus.

2 kommenttia:

  1. Minä olen käynyt Joensuussa kenttäkisoissakin siellä Lehmossa? Oletko kysynyt sieltä mahdollisuuksia päästä hyppäämään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olen ymmärtänyt oikein, niin se rata on huonossa kunnossa, eikä sitä ole kunnostettu. Se kai kunnostetaan ensi kesänä, mutta pitää kysellä enemmän joensuulaisilta :)

      Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!