torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukuu - Day 12

Tänään ja eilen ollaankin tonttuiltu oikein urakalla, joulukortteja nimittäin. Joulukorttien teko on mitä mahtavinta, varsinkin kun saa ihan oman mielen mukaisesti tehdä kortit :) Enää kortit pitää viedä postiin, ja sitten vastaanottajat saavat nauttia korteista.

Pitää vielä pakkailla lahjoja, sen taidan jättää huomiselle, sillä avoimen yliopiston kurssia on pakko tehdä... Plaah...


Askastelupiste
Pari korttia

Meidän kotitonttu :)

Kävin ratsastamassa tänään uuden tuttavuuden, Pallon tallilla asuvan viisi vuotiaan suokkiruunan. Hieman oli heppa jumissa ja esimerkiksi pohkeenväistöissä opeteltiin kunnioittamaan pohjetta, eikä menemään lapa edellä. Mutta lopussa heppa oli aivan loistavan tuntuinen, lähti jumitkin aukeamaan. Sunnuntaina sitten uudestaan tämän kaverin kyytiin :)

Pallon kanssa menin ilman satulaa, lähinnä ratsastalin sen avuille ja pyöreäksi, hyvin kevyesti vain. Eilisen hyppäämisen jäljiltä Pallo oli aivan intopinkeänä, eikä olisi malttanut edes kävellä. Onneksi rauhottui loppua kohti.

Huomenna on rokotus ja raspaus, niin pitää vähän keventää tuota liikuntaa hetkeksi. Lauantaiaamuna on kengitys, muuten Pallo saakin nyt pari päivää ihan vain möllötellä tarhassa syömässä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!