tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulukuu - Day 10; Heppailua oikein urakalla


Tänään kävin ratsastamassa neiti neliveen, Selma-tamman sekä pitämässä tunnin. Selma valitettavasti alkoi ontumaan, ja sitä sitten tutkiessamme, totesimme satulan painavan lapoja jonkin verran. Kokeilin vielä ilman satulaa mennä, mutta siltikään ontuminen ei helpottunut (osittain neiti myös jännittyi, sillä taisi olla ensimmäinen kerta ilman satulaa). Sovittiinkin sitten siihen ensiapuhoitoja, ja katsellaan miten tilanne muuttuu.

Neiti neliveellä on uhmaikä menossa, ja tänään ei olisi saanut selkään nousta. Siinä sitten sitä varmaan parikymmentä minuuttia siitä keskusteltiin ja sitten neiti antoikin rauhassa ja nätisti nousta kyytiin. Ratsastaessa neiti olisi aluksi sitä mieltä ettei pohkeita tarvitse kuunnella taivuttavina apuina ja kulmat saa oikoa mielensä mukaan. Lisäksi neidin herkkyys oli hieman kadonnut, enää ei saanut pelkillä painoavuilla pysähdyttyä. Treenattiin näitä ja alkoivatkin onnistumaan tarpeeksi hyvin. Mutta voi että mikä ravi! Neiti nelivee esitti niin hienoa ravia, että tuntui kuin olisin mennyt kansallisen tason kouluhevosella. VAU! Laukat pyörivät myös hyvin, ja olin lopussa neitiin erittäin tyytyväinen.


(c) Miia Keinänen

Kävin myös Pallon luona, ja kyllä harmittaa ettei tullut videoita otettua. Pallo oli tänään aivan MAHTAVA! Tehtiin laukanvaihtoja, raviväistöja ja kaikkea muuta kivaa, ja ne onnistuivat molempiin suuntiin. Ikinä ei ole tullut noin hyviä vaihtoja molempiin suuntiin. Yleensä vaihto onnistuu vasemmalta oikealle, mutta ei toisinpäin. Nyt vaihdot tulivat puhtaasti molempiin suuntiin, ja pari kertaa tuli kunnon hyppyvaihdot. Ja mä nauroin. Nauroin niin paljon. Niin aidosti. Olen niin onnellinen  ja rakastan tuota hevosta yli kaiken <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!