keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukuu - Day 11; Pallo pomppii jälleen!

Tänään käytiin Tuomaksen kanssa joskus keskipäivän aikaan Pallon luona. Tarkoituksena oli irrtojuoksuttaa rankemmin, sillä huomenna on pidettävä kevyt päivä perjantaisen rokotuksen vuoksi. Pallo juoksikin hyvin, mutta näytti siihen hieman pitkästyneeltä, joten päätettiin laittaa kentälle este. Kentän pohja oli hyvä, ja aluksi este oli ihan maahankaivettu, ihan vain nähdäkseni reagoiko jalka hyppäämiseen ollenkaan. 
Pallo innostui touhusta ja katsoi minua ihan että "Kuules akka sää nyt aliarvioit minua, jos luulet että näin pieniä suostun hyppäämään kunnolla." :D Niinpä lopussa nostettiin estettä vähän, ja voitte videolta nähdä kuinka innoissaan ja onnellisena Pallo hyppää, kun pääsi pitkästä aikaa hyppäämään <3 Pallo lähti esteelle ilman käskyä, ja hups vaan miten hienolla etujalkatekniikallakin meni, kun sillä on yleensä tapana heitellä nuo jalat miten sattuu :DPallon jälkeen kävin ratsastamassa suokki-neliveen. Harjoiteltiin maanantaiseen tapaan peräänannon alkeita, ja tänään herra esitti jo pätkiä hyvässä peräänannossa. Tänään muutenkin meni neliveellä todella hyvin, laukannostot onnistuivat hyvin, laukka säilyi vaikeaankin kierrokseen hyvin, ja muutenkin oli erittäin vastaanottavainen nuori tänään. Olipas mukava ratsastaa tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!