maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulukuu - Day 21

Sori, tulee nää pari postausta myöhässä, koska olen ollut niin paljon töissä... Mutta pakko tehdä töitä, että tulleepi rahhaa :)

Pallon kanssa päästiin pitkästä aikaa maastoilemaan, käytiin noin tunnin lenkki ihan vain kävelemässä. Seikkailtiin uutta reittiä pitkin, ja saatiin matkalle mukaan Pusu ja Tuomas <3 (Kaikki kuvat ovat siis Tuomaksen ottamia.) Ihana oli koko konkkaroikalla mennä lenkille ja viettää aikaa yhdessä :)

Hiukkasen oli liukasta, sillä edellisenä yönä oli satanut lunta jään päälle, saatiin kuitenkin hyvin mentyä, ainoastaan sivutiellä oli liukkaampaa, mutta onneksi on hevosella hokit! Harjoiteltiin vähän pyöreänä kulkemista myös maastossa, kun ei ole päässyt Pallon pyöreyttä nyt työstämään, ja hyvin onnistui. Pallon mielestä se tosin oli tylsää, ja olisi paljon kivempi ollut vain laukata :D Ymmärtäähän sen, että alkaa kerryttää virtaa kevyellä viikolla, varsinkin kun Pallo on nyt alkanut syömään prixiä energiarehuna.


Juuri noustu selkään

Lähtövalmiudessa, kuvassa Pallon joululahjahuopa :)Pakollinen virnistyskuva

Maggara oli onnellinen lenkillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!