sunnuntai 28. elokuuta 2011

Vaikeuksien kautta melkein voittoon

Hei vaan kaikki! Tänään oli sitten ne Siilin kisat, ja aika mielenkiintoisesti sujui päivä. Verkassa Pallo oli ihan outo, ja suoraan sanottuna todella huono. Kävi mielessäkin, että luovuttaisin enkä lähtisi radalle, mutta sitten päätin, kokemuksen perusteella, lähteä radalle, sillä Pallo yleensä radalla paranee paljon verkkaan verrattuna. Radalla Pallo olikin melkein oma itsensä, tavanomaista enemmän tuijotteli yleisöä, mutta muuten meni hyvin. Uusinnassa putosi 2 estettä, kun en malttanut loppuun asti ratsastaa, vaan "työnsin" hieman liikaa hevosta esteille. Kuitenkin rata oli paljon parempi kuin odotin verkan perusteella. Tästä on hyvä jatkaa Savonlinnaan mestaruuksiin.
     Lauantaina kävinkin Pultin luona, ja menimme ensin pellolla koulua ja sitten toisella pellolla, jossa oli loiva mäki, laukkaamassa muutama kierros. Pultti oli muuten erittäin mukava, vähän jäykkä, mutta kerran herra osoitti mieltään nostamalla takapäätä ilmaan. No ei se mitään, nuorilla on nuorten jutut :) Ensi lauantaina ollaan taas menossa Pultin ja Pallon kanssa Keskimäelle hyppäämään. Tarkoitus olisi pitää ratatreenit, sillä saatan osallistua Pultilla Ohenharjun 70cm luokkaan.
    Ensi viikko on varsinainen "shoppailuviikko", sillä Pallolle tilattu geelipatja tulee, sitten Horzen paketti tulee ja täytyy vähän käydä tarvikkeita (linimentti, tervalaastari ja betadine) ostamassa kaupasta. Ei taida mun kesätyörahoista jäädä paljoa jäljelle... Loppuun vielä muutamia kuvia Pallosta ja Pultista. Kaikkiin kuviin copyt Miia Keinänen.

Ainiin, enää KOLME viikkoa ekoihin ylppäreihin!

 
Puskajussit 
Laukkapelto 
Verkkaa 
Siiliin oli tullut uusia, kivoja esteitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!