torstai 11. elokuuta 2011

Lastausharjoituksia ja liinajuoksutusta

Tänään Palde pääsi taas kerran liinan päähän. Tarkoitus oli saada hevonen taivuteltua erikokoisilla ympyröillä hyvin auki viikonloppua ajatellen, ja hyvinhän tuo onnistui. Pallo ei ole pitkään aikaan ollut noin rento ja joustava. Molemmat suunnat toimivat erittäin hyvin, vaikka jäykempi oli selvästi se kipeänä ollut puoli. Silti loppua kohden Pallo silmin nähden rentoutui sillekin puolelle, taisi jumit aueta.
     Pallo ei tosiaankaan ole kohta kuukauteen käynyt autossa, niin päätin testata, että muistaahan herra miten autoon mennään ja miten sieltä tullaan ulos. Pallolla on ollut tapana hypätä laustaussillan ylitse suoraan autoon, ja niinhän herra teki nytkin ensimmäisellä yrityksellä. Toisella hyppäsi lastaussillan puoleenväliin, ja kolmannella päästiin kävellen autoon. Ulostulossa ei ollut millään kerralla ongelmia. Eiköhän se suju nyt viikonloppunakin, kun tänäänkin meni niin hienosti.
    Tänään "alkoi" koulu. Siksi lainausmerkeissä, koska tänään ei tapahtunut yhtään mitään. Alunperin oli tieto, että olisi kaksi päivän viimeistä tuntia, mutta eipä sitten ollut niitäkään, vaan tilalla oli paloharjoitus... No ei minulla ole mitään rentoja päiviä vastaan, mutta olin jo virittänyt itseni "opiskelutilaan", joten se meni vähäsen hukkaan... No ei se mitään, huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!