tiistai 16. elokuuta 2011

Huh huh hapotusta

Viikko vasta alkanut, mutta tuntuu kuin olisi jo torstai; on sen verran väsynyt olo. Onneksi eilen pääsi vähän helpommalla, kun oli lyhyt päivä koulussa ja hepallakin kevyt liikutus; liinaa ja maastokävely. Tänään onkin sitten pidempi koulupäivä, eikä millään innostaisi lähteä kohta enkun tunnille. 
    Tänään olisikin tarkoitus pitää kunnon "koulurääkki" heppasen kanssa, lauantain radatkin pitäisi opetella vielä ulkoa. Onneksi on helpot radat, niin ehkä mä ne muistan :) Katsotaan miten menee tänään, että iskeekö epätoivo (mikä ei olisi uutta) näin lähellä kisoja. Lisäksi pitää testailla, vieläkö meidän koulusatula sopii Pallolle, kun on nyt tullut liinatreenien seurauksena lisää lihaksia selkään. Toivon mukaan sopii, ettei tarvitse yleissatulalla mennä koulukisoihin, Pallolla kun ei se raviaskel ole mitenkään pieni. Koulusatulassa saa sentään hiukan paremman tuen kuin yleissatulassa, jossa "pomppii" ja liukuu edestakaisin enemmän. 
    Iskä kävi eilen ostamassa Pallolle vähän tarvikkeita, uudet heijastin- ja neopreenibootsit, Prixiä ja biotiinia. Meidän kaikki bootsit ovat aika kurjan näköisiä, kun niitä on käytetty niin paljon läpi vuoden, niin ihan hyvä, että saatiin vihdoin uudet. Lisäksi Pallolle on vaikeaa löytää varusteita, kun kaiken pitää olla niin suurta. Herzen neopreenibootsit ovat ainoat sopivat, ja nekin kokoa XXL. :D
    Minä lähden virittäytymään opiskelutunnelmaan, ja toivon mukaan pysyn hereillä loppupäivän. Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!