lauantai 13. elokuuta 2011

Kisamenestystä

Tahkon ensimmäinen kisapäivä sujui paremmin kuin odotettiin; 100cm 3.sija ja 110cm radan aikana hevonen ensimmäistä kertaa tuli nopeasti takaisin, kun pyysin. Hevonen on selvästi kehittynyt eteenpäin, vaikkakin on kisoista ollut noin kahden kuukauden tauko. Lisäksi aikaratsastusluokat sopivat meille, sillä Pallolla on matkaavoittava askel, ja muutenkin hevonen on rohkea; ei tuijottele erikoisesteitä laisinkaan, joten hanaa saa kyllä laittaa, kunhan muistaa pitää hevosen kasassa. Ei parane antaa menopelin levahtaa keskellä rataa. 
     Huomenna jatketaan urakkaa 105cm ja 115cm radoilla. Muutenkin huominen on ratsastuksellisesti erilainen päivä; arvosteluna on AM5, joten ei voi vain posotella reipasta laukkaa eteenpäin kuten tänään, vaan pitää taktikoida hieman enemmän, ja ratsastaa harkitummin. Eikun hyvä tsemppi päälle huomennakin, ja tässäpä yksi lempikappaleistani, josta on hyvä ottaa vähän energiaa ja meininkiä radalle mukaan.

Electric Romeo - Immediate Music

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!