keskiviikko 24. elokuuta 2011

Sairaslomaa ratsastajalle

Hei vaan kaikille! Olen ollut maanantaista lähtien kipeänä, joten en ole päässyt ratsastamaan, enkä kirjoittamaan tänne. Vanhempani ovat hoitaneet hevosia alkuviikon, ja huomenna pääsen sitten vihdoin itse selkään. Onneksi, sillä tämä jatkuva makaaminen ja lepääminen on ärsyttävää. Kuumeen olen vihdoin saanut laskemaan ja kurkkukivun pois, enää on nenä tukossa. No se ei haittaa, kun muistaa pitää paperia vaan mukana.
   Isäni levensi estesatulaamme, jotta se sopisi Pallolle paremmin ja nyt pidetään peukkuja että sopii. Estesatulamme (Wintec Air Care) on nimittäin sen verran mukava istua ja ratsastaa, että toivottavasti ei jouduta sitä vaihtamaan pois. Tosin jos se ei hevoselle sovi, niin ei siinä muukaan sitten auta kuin vaihtaa johonkin toiseen satulaan, mutta katsotaan nyt rauhassa mikä on tilanne. Tosiaan olen ratsastanut Winteceillä yli 6 vuotta, joten satulamerkki on tuttu. Estesatulassamme on pehmeä istuisosa, mikä on mukava lisä aina alastuloissa, ja muutenkin ratsastaessa. Sen takia sillä on mukava mennä kouluakin, kun se joustaa hieman, eikä pompota niin paljoa :).
   Huomenna on aika kiireinen päivä koulussa, kunon pitkä päivä ja lisäksi koulukuvaus ja englannin sanakoe. Lisäksi kolmen päivän poissaolo kasvattaa tuntuvasti läksypinoa, eikä lähestyvät kirjoituksetkaan sitä vähennä... Vitsit että ne kirjoitukset osaavat hermostuttaa. En varmaan koskaan ole ollut näin hermoissani jonkun kokeen vuoksi. Onneksi hevosten kanssa pääsee rentoutumaan, ja kohta alkava joogakin auttaa asiaa. Suosittelen kokeilemaan joogaa. Itse menin viime vuonna joogatunneille ekaa kertaa ja hurahdin heti! Joogaan venytykset tekevät todella hyvää kaikille, ja erintoten ratsastajille, jotka eivät muuten oikein meinaa muistaa venytellä (esim. minä :D). Kannattaa siis käydä kokeilemassa, jos vain on mahdollisuus.
   Mutta nyt on pakko mennä tekemään jotain läksypinolle. Ulkona sataa, joten on hyvä keli ottaa kirja käteen ja alkaa lukemaan. Hyvää syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!