sunnuntai 21. elokuuta 2011

Koulua ja esteitä estesatulalla

Hei vaan, tosiaan lauantaina oli meillä Maanigalla ne seurakoulukisat, ja päivän saldoon ollaan erittäin tyytyväisiä; Harrasteluokan kouluohjelmasta 57,81% ja HeC:1 2000-ohjelmasta 59,00%. Molemmissa luokissa oltiin ensimmäisiä ei sijoittuneita, harrasteluokassa 0,5 pisteen erolla ja HeC:ssä 5 pisteen erolla. Suoritusten "hyvyyttä" lisää se, että Pallolla ei tosiaan sen jalkahomman jälkeen ole paljoa koulua menty, ja tuonne kisoihinkin mentiin vähän silleen, että katotaan nyt mitä tulee. Lisäksi tuomarin kommentti "Hevosella todella hieno laukka" lämmitti mieltä pitkän kisapäivän (7.00-16.00) jälkeen. No istuin sitten koko päivän estesatulassa, kun koulusatulamme ei nyt loppujenlopuksi siis sovikaan Pallolle. No ei siinä mitään, sillä totesin estesatulassa kouluratsastuksen olevan helpompaa kuin koulusatulassa :D. Estesatulan istuin on sen verran pehmeämpi kuin koulusatulassamme, joten harjoitusravikin menikin vettä vaan.
    Tänään, siis sunnuntaina, käytiin sitten Pultin ja Pallon kanssa hyppelemässä Keskimäen hevostilalla, oikeat junnutreenit siis :). Kumpikin hevonen oli superhyvä, ja positiivisella mielellä koko ajan. Ainut miinus oli jarrujen hienosäätöjen puuttuminen, mutta eiköhän se anneta anteeksi, sillä hyppääminen on kuitenkin sen verran hauskaa hommaa. Täytyy nyt tähän vielä oikein ylistää, kuinka Pultti 5v. oripoika käyttäytyi superhienosti sekä matkat (kävelimme sinne ja takaisin) että kentällä, eikä siis ole ennen ollut kotitallin ulkopuolella.

Loppuun vielä muutama kuva Pallosta. Kaikkiin kuviin copyt Victoria Graham.

 
Pallo hieman pörheänä sarjan a-osalla

 
Sarjan b-osa

 
Verkkaeste


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!