keskiviikko 10. elokuuta 2011

Herkkukausi alkaa

Omenat alkavat vihdoin kypsyä, ja Pallokin pääsee niistä nauttimaan syksyn mittaa. Tässä yksi päivä annettiin Pallolle ja Surville (19v. suokkitamma, tallikamu) syksyn ekoja omppuja, ja Survihan niitä ahnehti kunnon vauhtia. Pallo taas oli vähän ihmeissään, että mitäs nämä nyt ovat. Ei ilmeisesti ole ennen omppuja maistellut? Mutta muutaman haukun jälkeen alkoi suu käydä yhtä nopeasti kuin Survilla, ja omenat katosivat hurja vauhtia. Pitänee siis mennä piakkoin lisää poimimaan.
    Tänä vuonna itse kasvatin ensimmäistä kertaa porkkanoita, ja nekin alkavat pikkuhiljaa olla täysissä mitoissaan. Syyslajiketta laitoin ihan sillä tarkoituksella, että saan niitä sitten ottaa syksyn mittaa kisoihin mukaan. Taidanpas käydä hakemassa muutaman porkkanan Tahkon kisareissulle mukaan, että on jotain millä maustaa suu suoritusten jälkeen. Jos ne nyt ovat vaan valmiita, mutta toisaalta mummollani on myös porkkanoita kasvamassa ja häneltä saan varmasti muutaman herkkupalan heposille. Mummon porkkanat ovat muuten todella hyviä!
    Tosiaankin kerroin, että Pallo on hyvin innostunut maastoesteistä, ja niinpä meillä oli tarkoitus osallistua KuoRin kenttäkisoihin viime kuussa. Valitettavasti Pallo ilmeisesti verkassa astui kiveen, kun oli sitten kouluradalla epäpuhdas, joten ei auttanut muu kuin jättää leikki sikseen. Eilen juoksuttaessa Pallo oli viimein täysin puhdas, ja nyt voidaankin panostaa kaikkiin lajeihin täysillä. Ensi vuonna olisi tarkoitus mennä uudestaan yrittämään kenttäkisoihin, jos vain sopivat kisat löytyvät.
  
Pitäkäähän meille peukkuja Tahkon kisoissa =)
  
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!