perjantai 26. elokuuta 2011

Odotettu viikonloppu

Vihdoin se on täällä, viikonloppu! Vaikka olin koulussa vain kaksi päivää tällä viikolla, niin viikonlopun alkaminen tuntuu aina yhtä hyvältä. Varsinkinkin tämän viikonlopun, sillä lauantai on melkein vapaa ja sunnuntaina Siilinjärvelle hyppäämään 100cm luokkaa.
    Lauantaina olisi tarkoitus keskittyä täysillä kouluun (siis ihmisten) ja ottaa kiinni alkuviikon menetetyt oppitunnit ja päntätä kirjoja ihan urakalla. Lisäksi pitäisi lukea ylppäreihin, sillä tosiaankin, istun salissa biologiaa kirjoittamassa kolmen viikon päästä ja terveystietoa viiden viikon päästä, vapaaviikon jälkeen, onneksi. Itsehän olen "stressannut" kirjotuksista nyt koko tämän lukuvuoden ajan (siis huiman kuukauden). Jotenkin se on vain sellainen suuri tapahtuma lukiolaisen arjessa. Hurjaa tämä abivuosi... Eikä hajuakaan mitä teen lukion jälkeen, mutta sitä kerkee murehtia myöhemminkin.
   Tosin olen varannut itselleni pari-kolme tuntia päivästä rentoutumiseen hevosten parissa; käyn ratsastamassa Pultilla ja Pallolla. Pultilta on valitettavasti kenkä irti, joten hyppyhommia emme pääse tekemään, mutta menemme sitten pellolla koulua, ettei kavio kulu liikaa. Pultti on sen verran mukava-askelinen, että on nautinto istua kyydissä ja väännellä koulukiemuroita. Pallolla menen luultavasti käymään maastokävelyllä, tosin hirvikärpäset ovat ongelma; Pallo ei siedä öttiäisiä yhtään. Että mä inhoan hirvikärpäsiä!
    Sunnuntaina menemme tosiaankin Siilinjärvelle hyppäämään 100cm luokkaa, kerrankin ulkokisat! :) Mukava mennä ulkona, varsinkin kun säätiedotusten mukaan kelikin suosii meitä. Harmittaa vain, kun ei ole 110cm luokkaa noissa kisoissa, sillä ne ovat valmistavat kisat ennen aluemestaruuksia. Pitää käydä ens viikonloppuna treenailemassa noita isompia esteitä, jos on hyvä keli, niin ollaan sitten valmiita mestaruustaistoon.
   Kaikille tasapuolisesti tsemppiä viikonlopun kisoihin Siilissä ja Varkaudessa, ja muistakaahan tulla kannustamaan kaikki ratsukoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!