maanantai 8. elokuuta 2011

Uusi viikko, uudet kujeet

Niinpä niin, taas on yksi uusi viikko alkanut, ja varsinainen viikko onkin... Ensinnäkin koulut alkavat, ja minunkin on torstaina raahustettava taas opinahjoon käyttämään niitä vähäisiä aivosoluja, jotka minulle on suotu. En nyt oikein tiedä kuinka suhtautua taas kouluun menoon; toisaalta on kiva mennä taas kouluun, kun siellä näkee kavereita ja tulee tietty päivärytmi, mutta koeviikot ja pulpetissa köhnöttäminen ei oikein innostaisi... Se olisikin sitten lukion viimeinen vuosi, ja kaikista eniten hirvittävät ne edessä olevat kirjoitukset, eihän tässä ole kuin muutama viikko, ja sitten olisi istuttava muiden oppilaiden kanssa koulun salissa. Kaiketi olisi suotavaa osata suoltaa vastauksia biologian ja terveystiedon kysymyksiinkin.
    Toisaalta mieltä lämmittää tulevan viikonlopun kisat Tahkolla. Tauon jälkeen on mukava mennä taas kisailemaan ja katsomaan kuinka pärjätään. Lauantaina on tarkoitus mennä 100cm ja 110cm ja sunnuntaina 105cm ja 115cm. Viime lauantain hyvinmenneiden treenien perusteella voi odottaa hyviäkin suorituksia, jos vain muistan ratsastaa koko radan ajan alusta loppuun. Nyt kun meille hankittiin uusi videokamerakin on mukava katsella videoita sitten jälkikäteen tietsikalta ja telkkarista, jos minä muutaman tännekin sitten laitan (niin sillä edellytyksellä, että radat menee hyvin :D).
    
Jossain vaiheessa lupaan tehdä tänne kunnon esittelyn sekä Pallosta että itsestäni, mutta sitä saapi vielä odottaa jonkin aikaa. Kunhan päästään koulurytmiin, niin ehkä siellä hypäreillä saan jotain aikaan :)

Kaikille oikein paljon energiaa ja tsemppiä taas yhden koulu-/työvuoden rutistuksiin, ja tervetuloa viikonloppuna Tahkolle kannustamaan kaikkia ratsukoita tasapuolisesti!
      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!