keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Sairastelua ja tulevaisuudensuunnitelmia

Meikäläinen sai sunnuntai-iltana töissä jonkun ihmeen yllättäjäpöpön; yht'äkkiä alkoi vaan kurkkuun koskemaan ja ääntä ei meinannut kunnolla tulla. 

Maanantai-aamuna hyvä että pääsin talliin antamaan hevosille ruuat, sillä huippasin niin pahasti, ja siitä sitten kampesin jotenkin mittaamaan kuumetta, eihän se mittari näyttänyt kuin 38,8 astetta. Soitinkin sitten äidilleni, että varaisiko hän minulle lääkäriajan. Lääkäristä oli sitten pari kertaa asian johdosta soitettu takaisin, kun siellä on nykyään se takaisinsoittojärjestelmä. No mä olin menettänyt sopivasti tajuntani juuri niinä hetkinä kun olivat soittaneet takaisin. Olin pari kertaa parin tunnin ajan niin kuutamolla, etten ollut kuullut puheluita tai tekstiviestejä. Porukoitten tultua takaisin töistä, lähdettiinkin sitten Kyssiin, ja propsit sinne, pääsin todella nopsaan lääkäriin. Siellä mitattiin kuumeeksi 38,4 astetta, ja annettin 1mg:n Panadol nieltäväksi. (En siis päivällä saanut alas kuin muutaman kupin kuumaa vettä ja kaakaota.)

Tuomas tuli sitten illalla hakemaan minut lääkärin jälkeen Joensuuhun, ja täältä teille kirjoittelenkin. Olen saikulla vielä huomisen, perjantai ja lauantai ovat onneksi vapaapäiviä, niin jos tämä tästä lähtisi tässä ajassa pois. Lauantainahan on ne Vanhiksen koulukisat, niin niihin mennään kyllä vaikka pää kainalossa :D On sitä ennenkin kipeenä kisattu ;)

Aika hirveä olo on ollut, kun eilen illalla vasta pystyin ensimmäistä kertaa pariin päivään syömään. Nyt olen onneksi jo saanut syötyä aika tasaiseen tahtiin, kuuma mustaherukkamehu on auttanut, sekä merisuolavedellä kurlailu. Lääkekuuria en vielä ole saanut, kun nieluviljelyn tulokset eivät ole tulleet. Toivon mukaan ei tulisikaan lääkekuuria, yök.

Kaupunkikoira Joensuussa
(c) MinäKaikille tulee vastaan se hetki elämässään, että on tehtävä vaikeita päätöksiä, ja nyt miulle tuli se hetki eteen. Mutta päädyin tähän monen mietteliään päivän jälkeen. Ja nyt kun siihen on mahdollisuus ja oikeastaan hyvä tilanne, niin päädyin tähän ratkaisuun. Arvaako kukaan? Saa heitellä arvauksia, paljastan lisää ensi postauksissa :)


En vihaa edes vihaajia, en Jounia en Kaukoo,
nää roskapussit laukoo, suosittelen jatkaa taukoo.
Mieti ootsä vihanen mulle vai itelles,
jos kauppaat hateradee voit reikään tunkea
bisnekses.
Toivon sulle parempaa mieltä,
sit kun säkin pääset huipulle niin hei katellaa siellä.

Sun on suotta täristä,
käsitä et päälliköt ei välitä.
nä-nä-nä-nä-nä
nä-nä-nä-nä-nä-nä-nä-nä-nä-nä-nä-nää 
Vihaajat vihaa
meitsi vaan takas vilkuttaa
antaa niiden hiillostaa
ei vois vähempää kiinnostaa-aa-aa-aa
vihaajat vihaa
meitsi vaan takas vilkuttaa
antaa niiden hiillostaa
nä-nä-nä-nä-nä-nä-nä-nä-nää

Sanat Cheek <3 

1 kommentti:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!