maanantai 16. syyskuuta 2013

Torstain ja perjantain tuuppailutreenit

Torstaina ja perjantaina kävin Mistyn ja Vilin ratsastamassa.

Vilin kanssa keskityin tuleviin kisoihin, ja treenasinkin rataan kuuluvia osioita eli siirtymiä, ympyröitä, täyskaartoja, peruutusta ja pysähdyksiä. Torstaina Vili oli aika väsyneen oloinen, joten menin kevyesti, niin että sain Vilin hyvin läpi ja avuille, sekä tekemään kaikki pyytämäni asiat. Laukkaa en ottanut ollenkaan, sillä se on Vilille selkeästi raskain askellaji vielä. Pepputreeniä siis tehtävänä :) 


(c) Emma

Perjantaina Vili oli hieman virkeämpi, mutta ei silloinkaan ihan terävimmästä päästä, joten menin aika paljon käynti-ravi työskentelyä. Perjantaina Vilillä oli ihme ongelma, ettei olisi halunnut ottaa oikeaa lapaa ollenkaan mukaan töihin vaan yritti luistaa siitä kaikin keinoin. Sainkin ihan kunnolla tehdä töitä, että sain Vilin työskentelemään tasapainossa, ja sen jälkeen menin enää pienen hetken ja lopetin kun Vili oli todella kivan tuntuinen.


Tämä pätkä on perjantailta juuri lopusta, kun Vili rupesi työskentelemään.
Emman kuvaamaa :)(c) Emma


Mistyn kanssa treenattiin torstaina enemmän siirtymiä ja rauhallisuutta ja perjantaina taivuttelua, asetusta ja suoristusta. Torstaina Misty oli hieman äkäisen oloinen, joten halusinkin saada Mistylle hyvänmielentreenin ja lopussa Misty olikin todella kiva :) Misty tuli hyvin avuille ja rauhoittui loppua kohti kivasti.Perjantaina pidin oikein extra kääntely-vääntely-taivutus-asetus -treenin. Tehtiin pitkille ainakin pari volttia ja siirtymät niiden väliin, sekä lyhyille myös voltit ja siirtymät. Misty alkoi pikkuhiljaa todella kivasti vetristyä ja rupesi löytymään asetus, taivutus ja suoristus. Loppuun otin vielä väistöjä, ja taivuttelut selvästi tekivät tehtävänsä, sillä Misty teki todella hyvät väistöt. Lopetin loppukäyntien jälkeen.

Misty väistääEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!