lauantai 7. syyskuuta 2013

Pikainen tiedote

Hellurei vaan kaikille. 

Mulla on parikin postausta tulossa eri ratsastuskerroista. Toinen on tiistain koulutunnista ja toinen torstain ja perjantain ratsasteluista lainaratsuilla. Yritän saada ne mahdollisimman pian valmiiksi ja niiden materiaalit muokattua.

Loppuun vielä video Pallosta, kipulääke alkaa ilmeisesti vaikuttaa, sillä herra pisteli sellaista kyytiä menemään tarhassa. Harmi etten saanut videota siitä parhaimmasta rodeopätkästä. Tämä ei tarkoita sitä, että heppa ois terve, ehei todellakaan. Se nyt vain sai ihme kohtauksen, ja kun on kipulääkettä annettu, niin eihän se tunnu, jos vähän riehuu. Tai ei ainakaan paljon...

Toivon mukaan tämä olisi merkki siitä, että kahden erittäin epätoivoisen viikon jälkeen alkaisi homma menempään parempaan suuntaan. Tosin nyt kun kirjoitin tästä, lähdetään varmaan takapakkia, taas. Taidankin siis koputtaa puuta ja toivoa parasta.(c) Minä

5 kommenttia:

 1. Miks muutit takas Kpo?

  VastaaPoista
 2. Miks muutit takas Kpo?

  VastaaPoista
 3. Et vaan vastaa tolle anonyymille :D

  VastaaPoista
 4. Et vaan vastaa tolle anonyymille :D

  VastaaPoista
 5. Heh miten hassu (=lue pyörivä ja pieni) laukka sillä on vaikka"riehuu"! :D Omani kaahottaa häntäsuorana eikä todellakaan noin kauniisti! Toivottavasti Pallo rupeaa parantumaan. :)

  VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!