perjantai 4. lokakuuta 2013

Voi minun lahopäätäni

Hei vaan! Oli tarkoitus kirjoitella nyt täällä Joensuussa ollessani postaus, mutta postauksen kuvat ovat kännykässä, ja arvatkaa muistinko ottaa piuhaa mukaan... Voi että mulla on huono muisti! Tuntuu että ei pysy enää mikään "vähemmän tärkeä" päässä, kun on hirveästi muuta ajateltavaa ja muistettavaa isomman elämänmuutoksen takia. No kunhan muistan siihen liittyvät asiat, niin kaikki on ehkä ihan hyvin :D

Teen siis postauksen luultavimmiten huomenna, jos vain kerkeän, sillä olen Maaningalla kisoissa töissä koko päivän ja siitä menen suoraan töihin, mutta katsotaan, jos aamulla jaksaisi herätä rustailemaan postausta.

Kävin eilen ratsastamassa  Mistyn ja Vilin ja bonuksena vielä Artunkin (Emman toinen heppa). Kaikki olivat tosi kivoja mennä, Vili varsinkin yllätti, sillä sen laukka on parantunut jo huimasti. Emma on tehnyt hyvää työtä! Arttu oli todella kiva uusi tuttavuus, hieman sellainen länkkäriheppa, sillä Arttu halusi mennä mahdollisimman löysällä tuntumalla, muuten pää nousi taivaisiin. Annoinkin Artun mennä sitten sillä tuntumalla, mikä siitä tuntui parhaimmalta, ja pakko vielä mainita että Artulla on ihana laukka! Niin rauhallinen ja keinuva :)


Menen tänään kanssa ratsastamaan Mistyn ja Vilin, tälläkertaa Emma on kuvailemassa, niin saatte sitten todistusaineistoakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!