lauantai 12. lokakuuta 2013

Lapsellinenko?

Voi voi,jos joku kommentoi jotain negatiivistä niin heti menee poistoon. Olet kyllä todellakin 6-vuotiaan tasolla.
Vastaa


^ Tälläinen kommentti tuli joltain anonyymiltä. Ilmeisesti olen joidenkin henkilöiden mielestä lapsellinen, jos haluan pitää blogini asiallisena ja positiivisena. Toinen vaihtoehto on poistaa anonyymeiltä kommenttioikeus, olisiko se sitten vähemmän lapsekkaampi ja parempi vaihtoehto?

7 kommenttia:

 1. Mihis se poistetun kommentin juttu liitty sit ?

  VastaaPoista
 2. Mutta eihän mysteeripostaukseen tullut kuin yksi kommentti, muuten olisi näkyny "blogin pitäjä poistanut tämän kommentin"... mut mites se teidä toine heppa, kun pallo muuttaa joen suuhun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä voi poistaa ihan pysyvästi niin ettei jää sitä "blogin kirjoittaja on poistanut kommentin" tjs sellasta ;)

   Poista
  2. Poistin sen juurikin näin, että se ei jää näkyviin.

   Poista
 3. Siinä suhteessa oot kyllä aika lapsellinen, et provosoidut nistä tosi herkästi. Nää pitäs vaan pystyy laittaa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
  Ja muakin kiinnostas et mitä Surville tapahtuu, jos pallo lähtee teijän matkaan Joensuuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä nyt en tiedä onko se lapsellisuutta, jos provosoituu asioista. Kaikki provosoituvat joskus. Minä nyt vain satun olemaan kuumaverinen tyyppi, ja annan kyllä tulla takaisin jos tilanne niin vaatii. Itseäni koskevat jutut laitankin toisesta korvasta sisään, toisesta ulos, mutta jos ne koskevat muita kuin itseäni, en katso touhua pitkään.

   Survista tulee lisää muuttoajatuksia-postauksessa.

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!