tiistai 22. lokakuuta 2013

Tämän päivän ratsastelut


Camilla tuli leikkimään :D
(c) Emma

Tänään kävin suoraan töistä Vilin ja Mistyn ratsastamassa, ja niiden jälkeen vielä Niksun.

Vilillä menin tulevan lauantain kisojen (HeC:1 ja HeB:3) tehtäviä, eli lisäyksiä, peruutusta ja siirtymiä. Vili oli supermukava ratsastaa ja toimi sikahyvin! Sillä oli eilen ollut vapaapäivä, joten se varmasti vaikutti, sillä Vilillä oli eri tavalla energiaa työskennellä. Vilin jälkeen hyppäsin Mistyn kyytiin.

(c) Emma

Misty oli hyvin energinen (kuten aina), mutta toimi silti todella mukavasti. Mistyllä tein siirtymiä sekä hain eteenalas-pyrkimystä. Mentiin kentän kunnon takia yläpellolla, ja mukava oli mennä vähän tilavammalla alueella Mistyn kanssa, niin ei tarvinnut miettiä niin paljon sitä kaatuuko Misty tiukoissa kurveissa, vaan sai vain antaa heppasen mennä loivilla teillä. Ja sen huomasi myös laukoissa. Ensimmäistä kertaa Misty esitti molempiin suuntiin hyvää laukkaa! Ja hakeutui eteenalas laukassa. Siis WAU! Tähän ollaan kokoajan pyritty, ja nyt alkaa työ tuottamaan hedelmää :)

Hieno ponimus <3
(c) Emma

Sovittiinkin Emman kanssa, että pidetään yläpelto ratsastuskunnossa talven ajan, niin saa mennä isommalla alueella, mikä on Mistylle huomattavasti mukavampaa.

Mistyn ja Vilin luota suuntasinkin pitkästä aikaa Niksun luokse. Niksulle sain pitää pienimuotoisen kurinpalautuksen, sillä herra ei olisi halunnut yhtään tehdä yhteistyötä, eikä mennä oikein päin. Mentiin myös jonkin verran sivuloikkia, sivupotkuja ja pukkikoikkelehtimista alkuun. Pikkuhiljaa Niksu siitä rauhottui ja hyväksyi tuntuman, jolloin pääsin ottamaan kaikki askellajit läpi ja tekemään muutamia siirtymiä ja taivutuksia. Niksullakin mennään lauantain kisoihin, katsotaan mitä jäpätti sanoo valkoisista aidoista ensimmäistä kertaa :D

7 kommenttia:

 1. Niksu oikeinpäin? :DD Siis eihän se kulje rehellisesti peräänannossa koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletkos mennyt kyseisellä hevosella? Laitahan todistusaineistoa. Mistäs tiedät paljonko Niksu on kehittynyt, ja kuinka se minulla liikkuu?

   Poista
  2. Miten tekstin perusteella vou tietää kulkeeko hevonen oikeasti peränannossa ? Ei sitä kuvista taikka videoltakaan välttämättä oikeesti nää. Sitten sen tietää kun siellä selässä on ja ootko sää anonyymi ollu ?

   Poista
  3. Ai niin,sori Ansku,mä en muistanut että sä oot niin hyvä että Niksu kulkee hyvin sulla. Mutta itseasiassa olen nähnyt hevosen muidenkin ratsastamana ja ne todellakin osasi ratsastaa. Sä vaan kaahotat!

   Poista
  4. Ömmm... Missäköhän olen Niksulla kaahottanut? Ai taidat miettiä Sorsasalon kisoja, jossa hevonen INNOSTUI ja jossa annoin sen mennä HALLITUSTI kovaa... No onneks minä, sekä hevosen omistaja, tiedämme paremmin ratsastukseni Niksulla, ja kuinka se minulla menee.

   Poista
 2. voi luoja mitä kommentteja. Minä itse henkilökohtaisesti olen onnellinen et Ansku on olemassa, käy meillä viemässä eteenpäin tammaani ja on vienytkin hienosti,sekä kisaa yhdellä hevosellani koulua..ei se ansku kaahottele,ite taidat kaahotella :D :D kiitos illan nauruista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ei vaan tykkää kyseisestä henkilöstä :D

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!