keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Huomenna muutetaan!!


En millään malttaisi odottaa huomista. Enää 24h ja olen joensuulainen! Jee! Huomista olen koko viikon odottanut (ja pidempäänkin), ja nyt se vihdoin on täällä :)

Aamulla käyn töissä vielä 8-12, jonka jälkeen vauhilla tänne, pakkaan Fiestan täpötäyteen (eli pelaan sen kanssa tetristä), syön nopeasti jotain, viskaan Pallon rekkaan, ja lähden körröttelemään kohti Joensuuta.

Tiimi muuttaa...
Toivon mukaan tallilla oltaisiin perillä n. 15.30, siellä pikainen lastin purku, ja sitten tuomaan rekkaa takaisin Kuopioon päin. Iskä onneks lupas tulla Fiestalla johonkin kohti vastaan, ettei ihan koko ilta mene ajellessa.

Sitten siitä körötellään takaisin Joensuuhun järjestelemään kämppää (ja leikkimään rakennusmestaria Ikean aarteiden kanssa), ja toivon mukaan pääsisi melkein ajoissa nukkumaan. Perjantaiaamuna on tarkoitus saada kämpästä kaikki laatikot pois, ja asunto elettävään kuntoon (kun Tuomas on koulussa), jotta pääsee aikaisin Pallon luokse. Lauantai meneekin sitten Tuomaksen siskon Halloween-juhlien auttelussa, ja sunnuntaina toivon mukaan saa nukkua :D

Halloween-harjoituskisoista postailen piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!