perjantai 18. lokakuuta 2013

Tänä aamuna oli ihana herätä, kun maan mustuus oli hävinnyt ja tilalle tullut 10cm lunta, ja kokoajan tulee lisää! Ihanaa! Onko muita lumen ja talven rakastajia kuin minä? Aika negaiiviselta tuntuu fb:n kautta olevan tuo talven vastaanotto. Minusta on ihanaa, kun tuntuu valoisammalta, saa tehdä lumipalloja ja -ukkoja sekä ilma tuntuu raikkaammaltaAinut huonopuoli tässä lumentulossa oli, ettei hokkikenkiä ole vielä kaupoista löytynyt, joten vähäsen voi olla liukasta hevosille. No saavat rauhassa möllötellä tarhassa. Eikä hepparekkaan ole vaihdettu nastoja vielä eteen, mutta toivon mukaan tulisi sen verran hyvä keli, että saisi sen tuohon n. 15km päähän ajettua vaihtoon. Ensi perjantaina pitää sillä kuitenkin ajella Joensuuhun ja takaisin.

Pallollakin on tänään ensimmäistä kertaa koko syksynä loimi päällä, se on sadeloimi kevyellä vuorella. Jos päivän mittaan loppuu satamasta, otan loimen pois niin saa poika vaikka pyöriä, jos siltä tuntuu.

.

1 kommentti:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!