torstai 24. toukokuuta 2012

Voihan lehmänlanta!

Eilen oli lääkiksen pääsykoe, ja voin jo suoraan sanoa, että sieltä tulee minulle hylkäyskirje. Koe oli paljon ajattelemaani vaativampi, eikä fysiikan tehtävät auenneet minulle lainkaan... 19.6. taitaavat tulokset tulla kotiin, joten jään kiinnostuneena odottamaan saanko lainkaan pisteitä koko kokeesta.

No tänään tuli sitten toinen hylkäyskirje, nimittäin Joensuusta. En saanut tarpeaksi pisteitä jatkotestejä varten, toisaalta arvasin sen. Pääsykoeaineisto ei ollut minun mielestäni niin mielenkiintoinen, että olisin viitsinyt siihen 150% panostaa. Mutta ei se haittaa, ensi vuonna lähden uudestaan kokeilemaan. Se pyrinko Joensuuhun vai Savonlinnaan ratkeaa ensi vuonna sitten.

Ja eikös sanonta mene "ei kahta ilman kolmatta"? No se kolmas tapahtui myös... Nimittäin superihanalla maastoreissulla Pallo jätti etukenkänsä jonnekin hornankuuseen... Täytyy sanoa, että ei tästä pääse kuin ylöspäin, tai sitten kaivon pohjan läpi.

Parempaa päivää teille!Joka pilvellä on kultareunus..
(c) Minä

2 kommenttia:

  1. Minkä takia kaikki ikävät asiat kasaantuu yhdelle päivälle? Tuttu tunne ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä... Onneksi aina välillä on parempia päiviä :D

      Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!