torstai 3. toukokuuta 2012

Kisapäivitys

No niin, anteeksi vain, ettei tämä eilen ilmestynytkään. Olin ihan älyttömän väsynyt tiistain ja keskiviikon, joten jätin suosiolla postauksen kirjoittamisen tälle päivälle. Elikkäs tiistaina kävimme aamulla maneesilla harjoittelemassa koulurataa noin ½ tunnin verran ja hyppäämässä saman ajan. Kamera ei ollut mukana, joten ette valitettavasti saa siitä materiaalia...


Wappukisat alkoivat Heppahovilla jo klo 13, mutta meidän luokkamme KN Special vasta 17.00, joten meillä ei ollut mitään kiirettä saavuttuamme maneesilta kotiin noin klo 12. Heppiksella (en osaa kutsua sitä Ratsunaiseksi) verkkasin Palloa kaikessa rauhassa noin 40 min taivutellen, väistöjä tehden ja siirtymiä treenaillen. Kentälle taidettiin vast´ikää oltu ajettu uutta hiekkaa, joten se oli todella raskas ja upottava. Pallo jaksoi kaikesta huolimatta erittäin hyvin, ja tulos yhden aamun harjoittelulla 51,2%.


Itse olen tulokseen tyytyväinen, sillä emme todellakaan harjoitelleet kuin tuon yhden aamun kisoihin (ne olivatkin ex tempore-kisat meille), ja lähdin vain hakemaan 50% -> tulosta. Pisteemme olivät väliltä 4-7 (yksi 7 laukasta, ja kolme 4). Harmittaa radan loppu, sillä vastapäiselle tielle ajoi auto trailerin kanssa, ja juuri kun olimme tulossa laukkalävistäjää, niin siellä paukautettiin jotain. No Pallo sitä säpsähti ja heitti raville. Sain nopeasti korjattua laukan takaisin, mutta se oli vastalaukka, joten ei asiaa hirveästi auttanut... Ei voi mitään, näin käy aina välillä, mutta muuten rata oli ehjä. Kaupan päälle sain Sarilta (tuomarilta) hyviä neuvoja, kuinka minun kannattaa Palloa ratsastaa jatkossa hieman alemmaksi ja takaa tarmokkaammaksi.


Heppahoville oli mukavaa mennä, sillä sieltä on hyviä muistoja. (Ja olihan se ihanaa käydä katsomassa pieniä ja suloisia welsh-varsoja.) Aloitin ratsastuksen Peikkometsän ratsastuskoulussa yli 12 vuotta sitten. Vuoden päästä muutimme Heppahoville, sillä ostimme Survin, ja veimme sen sinne koulutettavaksi (+ itsemme). Heppahovilla kävimme joka päivä kai kolmen vuoden ajan (siitä on niin kauan, etten edes muista), ja siellä ovat tavallaan ratsastusurani juuret. Nykyisistä tuntihevosista osa oli varsoja silloin kun kävimme Heppiksessä, ja muista kuinka aamutalleja tehdessä sain viedä niitä ulos äitini taluttaessa varsan emää. Pitääpäs joskus mennä käymään siellä taas tunnilla verestämässä muistoja... 


Valitettavasti blogger ei nyt anna koulurataa tänne ladata, mutta katsotaan sitten ensi koulukisoista :) Kuviakaan en kisoista löytänyt, vaikka videolla kuuluukin räpsräpsräps suorituksen aikana...

                                                Ensi kertaan!

2 kommenttia:

  1. ei sä et oikeesti oo niin tyhmä et vedät LIHAKSETTOMAN hevoses aamulla hikee ja sit viel kisat päälle....

    VastaaPoista
  2. Ai taas näitä anonyymeja haukkujia... Taidan kohta laittaa teille eston, kun ette uskalla omalla nimellänne kirjoittaa.

    No asiahan on näin, koska et sitä tiedä (en voi sinua siitä syyttääkään), että aamutreeneissä Pallo ei hionnut juuri lainkaan. Teimme kevyen jumppatreenin. Kisat kestivät Pallon osalta yhteensä noin tunnin, ei kovin raskasta. Ja Pallolla on kyllä lihasta, ei niin paljon kuin pitäisi, mutta enemmän kuin kuukausi sitten.

    Ja ensi kerralla, kirjoita omalla nimelläsi, kiitos.

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!