perjantai 11. toukokuuta 2012

Ke&To

Tsau!

Keskiviikkona kävin hyppäämässä kaverini Miian luona Pallolla. Matkat taitoin ratsain ja niihin meni yhteensä noin 1h 50min. Paikanpäällä hyppäsin n. 50 min, ja Pallo sai olla tarhassa lepäämässä noin tunnin ennen kotimatkaa. Mentiin lyhyttä rataa, ensin pienenmpänä ja lopuksi isompana. Loppuun hyppäsin vielä okseria korkeampana, jolloin se oli 130cm. Tästä treenistä sain sopivasti itsevarmuutta lähteä huomenna Sorsasaloon hyppäämään 110cm ja 120cm, toivottavasti itsevarmuus pysyy mukana sielläkin.

Pallo oli treenissä aika kiva, veikkaisin että samanlainen kuin tulee olemaan Sorsasalossa; ensin riehui ja hösläsi (tulee vastaamaan ekaa verkkaa), keskittyi esteisiin suht hyvin (110cm), ja sitten jaksoi keskittyä kunnolla kun esteet nousivat (120cm verkka+rata). Aluksi Pallo veti minua vastaan, kun yritin saada laukkaa alas (samaan hitaaseen kuin Ohella), ja tuloksena oli mukava hankauma sormessa (menin ilman käsineitä). No loppua kohden rauhottui ja malttoi kuunnella hyvin, johtui varmaan osin siitä, että esteet nousivat ja Pallo alkoi keskittyä hyppäämiseen eikä vieraaseen paikkaan. Välillä Pallo teki sitä, että lähti syöksymään esteelle noin 3 askelta ennen hyppyä, mikä ei ole hyvä homma... Siihen puutuinkin aika nopeasti, mutta ei ennen estettä saa vetää hevoselta liinoja kiinni, se on vaan mentävä ja toivottava parasta. Seuraavalla kerralla siihen pitää puuttua ajoissa.

Videolla hieman materiaalia treeneistä. (Elkääkä valittako okserin rakenteesta, meiltä loppui tolpat kesken :D)


Torstaina Kitan oli tarkoitus tulla ratsastamaan Pallo, mutta valitettavasti Kitta sairastui eikä päässyt tulemaan. Joku toinen päivä sitten :) Menin sitten itse iltasella ilman satulaa ja suitsia koulua kotonamme puolisen tuntia ihan vain verryttelytarkoituksessa, ja taidan jatkossa harrastaa samaa. Pallo oli aivan mahtava! Kuunteli todella hyvin, teimme ravilisäyksiä ja "kokoamisia", ravipysähdyksiä, taivuttelua kaikissa askellajeissa ja väistöjä. Pallo kuunteli todella hyvin istuntaa ja ääniapujani, mikä on erittäin mukavaa, sillä välillä Pallolla on päiviä, jolloin se vähät välittää pienimmistä avuistani. Valitettavasti kukaan ei ollut kuvaamassa, joten en saanut siitä materiaalia tähän... :( Ehkä ensi kerralla.

Tänään käydään maastoilemassa lyhyt lenkki (alle 1h), sillä huominen on rankka päivä. Nyt vain sormet ristiin ettei huomenna sataisi kauheasti, kuten säätiedotukset ennustavat, ja hauskaa päivää kaikille kisoihin osallistujille!


                                            Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!