torstai 13. kesäkuuta 2013

Niinisalo - Day 4

Tänään aamulla käytiin maastossa hyppäämässä kenttiksiä. Muut hyppäsivät harrasteen radan kaikki esteet, koska menevät sen huomenna ratana, minä sain valita itse mitkä niistä radan esteistä hyppään alkuverkkana tuttarin esteille. Hyppäsin ekat 4 estettä, sitten 6, 8&9, osasta on videota. Tämän jälkeen mentiin sitten käymään siellä meidän koetusesteellä eli vartiotornilla. Hypättiin Pallon kanssa Eevan okseri (helpon este) siihen alle ja siitä sitten vartiotornille, ja minun aivan mahtava hyppy-pomppu-Pallo meni heti ekalla yli! Aivan superjätkä!! Hypättiin vielä tuttarin 1-4 esteet ja siihen oli hyvä lopettaa, me kun olimme hypänneet muut tuttarin radan osat edellisinä päivinä. Kyllä saa taas olla ylpeä poitsusta.

Viiiiiideo

Iltapäivällä mentiin leirikisojen sateiden takia. Täällä siis tälläkin hetkellä sataa ihan reilusti ja kenttä kuulemma tulee menemään huonoksi. Mennään siis aamulla maneesissa kouluosuus ja sitten heti perään (varusteiden vaihdon jälkeen) mennään maasto-osuus. Verkkailin Palloa sitten yhtäaikaa muiden kanssa vaikka tiesin meneväni viimeisenä, tyhmä minä.. Pallo kerkesi siinä odotellessa jo jäähtyä ja paras vire hävisi kokonaan, siksi tuo meidän rata on aivan järkyttävää räpellystä... Eikä esteet ollut kuin 100cm-110cm... Pallo oli todella väsyneen ja raskaan tuntuinen, ei ollenkaan samanlainen kuin kisoissa tai treeneissä yleensä, avutkin saivat olla ihan reiluja. Mutta on meillä ollut rankka viikkokin.. Tulinkin sitten radan jälkeen tuon ruotsiokserin 120cm korkeana, että sain edes yhden hyvän hypyn. Ja siihen olikin hyvä lopettaa.

Illalla Pallo pääsi vielä parin muun hepan kanssa laitsalle ja oli onnellinen kun oli niin paljon ruokaa nenän edessä. Toivottavasti sai edes vähän energiaa huomiselle kerättyä. Huomenna siis koulu- ja maasto-osuudet, leirin päättäjäiset ja about 8h ajo kotiin.. Lauantaina sitten klo 7.00 lähtö kisoihin Maaningalle, tervetuloa kannustamaan!

1 kommentti:

  1. Saisitko videoon sellaisen asetuksen että se näkyy myös puhelimella, kiitos. Tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!