sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Nevalan valkat 17.-18.6.

Tosiaan Kari oli Maaningalla pitämässä estevalmennuksia maanantaina ja tiistaina. Sain kun sainkin järjestettyä Karin valkat monen mutkan ja vaikeuden kautta, mutta onneksi ne onnistuivat. Isot kiitokset kaikille niihin osallistuneille, niin Maaningalle paikasta ja kalustosta, kaikille ratsukoille ja katsojille! Tämän ansiosta Kari tulee uudelleen jo elokuussa :)

Maanantaina tehtiin perustehtäviä, yksittäisiä hyppyjä, jumppaa, linjaa, jotta Kari näki kaikkien ratsukoiden tasot ja heikkoudet/vahvuudet. Siltä päivältä ei ole videoita, mutta ehkäpä se ei haittaa. Kari sanoi nopsaan meidän heikkoudet: mä tuuppaan, Pallo ei ole ihan parhaassa kunnossaan vielä, sekä se että mä nousen liian nopsaan ylös esteen jälkeen...

Tiistaina tehtiin sitten ratatreeniä, ja sen näettekin videolta. Kari sanoi mun istunnan ja työskentelyn parantuneen ja antoikin hyviä vinkkejä jatkoa varten. Mm. Pallolta pitäisi ottaa bootsit pois edestä,  koska se pudottelee sen takia liian herkästi. Meillä kun on käytössä ne paksut neopren-bootsit, niin se ei edes tunne pudottamisiaan. Pallo on kuulemma liian mukavuudenhaluinen heppa, joten sitä pitää ruveta patistamaan enemmän ja viemään pois mukavuusalueeltaan. Vain niin se kehittyy.

Nyt en valitettavasti kerkeä enempää kirjoittamaan, katselkaa video ja nähkää itse :)

http://www.youtube.com/watch?v=l89EEKzRFrA&feature=youtu.be

5 kommenttia:

  1. Heh, siulle on varmaan jääny Jymyltä tuo nopeasti hypystä pystyyn tuleminen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin mahdollista, tulee aina välillä nuo Jymy-säädöt vielä esille :D

      Poista
  2. Miksi pallolla pitää olla ne bootsit? tai siis miksi olet niitä käyttänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan suojaustarkoituksessa.

      Poista
    2. Siis kavioiden suojaustarkoituksessa, vai polkeeko se paljon kannoille, ilman hokkejakin?

      Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!