keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Niinisalo - Day 3


Tänään meillä oli aamulla estetunti, jossa hypättiin rataa. Aluks hypättiin 80cm tasolla rata ja sitten uusintaa sai tulla korkeampana. Mä tulin 110-120 tasolla ja sitten muutaman kerran tuota uusinnan linjaa vielä uusiksi, että saatiin se sujumaan. Kaikista pätkistä ei oo videoita ja kamerassakin oli asetukset vähän hassusti, niin siksi noin sumeita kuvia..

Maastossa mentiin tuttari-helpon tehtäviä Pallon kanssa, muut meni sitten harraste-tuttari. Meillä tuli yksi kielto koko tunnin aikana ja se tuli tuolla ensimmäisellä tuttari-tehtävällä tuolle laavulle, sillä itseltäni putosi ohjat edellisessä hypyssä eikä ollut edes pohkeet kiinni, joten Pallo ei tienny minne mennä. Muuten Pallo meni sikahyvin; parani vain loppua kohden, aluksi oli vähän uneliaan tuntuinen. Mentiin vielä yksi vesilinja (mikä ei videolla näy) eli veteen, ylös, koivutukit, jyrkkä mäki, tykkilaatikot-tehtäväsarja Pallon kanssa ja sen jälkeen käytiin järvessä pulikoimassa. Ja Pallo tuttuun tapaan kasteli kaikki roiskuttamalla :D


Huomenna sitten olisi se meidän pahin este edessä eli vartiotorni, jolle Pallo jätti minut viime kenttiksissä...






120cm

Tää onki tätä vaativan tehtävien treenausta

P**** kuski

2 kommenttia:

  1. Voi miten kivan näköstä menoa! :) Näytätte selvästi tykkäävän noista maastoesteistä molemmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tää taitaa loppupeleissä olla tää meidän laji :)

      Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!