maanantai 10. kesäkuuta 2013

Niinisalo - Day 1

Hellurei!

Kello on jo luvattoman paljon ja meikäläisen pitäis olla nukkumassa, mutta ajattelin tulla kuitenkin vähän blogia päivittämään. Tein myön uuden bannerin, joka ei todellakaan ole kaunein mahdollinen tuotos, mutta tähän vuorokaudenaikaan ja harjoittelumäärään nähden kelvollinen :)

Tänään meillä oli ekalla tunnilla tempokoe, eli mentiin metsään 400m lenkkiä vetämään ensin ravissa ja sitten laukassa. Ravissa oli tarkoitus kuluttaa lenkkiin 2 min, meiltä meni 1 min 52 s. Laukassa piti mennä 1min, meiltä meni 57s. Oli hyvä lihasten aukaisu-lenkki myös hevosille eilisen 8h autossa seisomisen jälkeen.

Iltapäivällä meillä oli koulutunti, jossa jokainen meni päivällä opetellun tuttarin B-radan. Pallo oli itsenäisessä verkassa ihan täys pässinpää, kun oli niin monta heppaa ympärillä. Meninkin sitten "kouluaitojen" ulkopuolelle verkkaa yksin ympyrällä asetuksia sisälle ja ulos kaikissa askellajeissa niin johan alkoi kuuliaisuutta löytyä.

Rata meni erittäin hyvin, muutaman virheen tein itse, mm. kiemurtelin ekalla keskihalkaisijalla ja olin myöhässä vikassa käyntisiirtymässä. Heikki kehui Palloa ja sanoikin sen olevan "Valmis paketti" mikä tuntui erittäin mukavalta :) Sanoi muodon olevan nätti ja tasainen sekä liikkeiden näyttäviä. Ihana kuulla täysin ulkopuoliselta valmentajalta tuollaisia, sillä se kertoo että ollaan menossa oikeaan suuntaan jätkän kanssa :)

Huomenna meillä onkin rataeste- ja maastoestetunnit, saas nähdä montako kakkua joutuu leipomaan :D
Toivottavasti saadaan jotain kuvia tai videoita todistusaineistoksi.

Kuulumisiin!

1 kommentti:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!