tiistai 2. huhtikuuta 2013

Näin alkoi minun aamuni...


 1. oot helvetin ärsyttävä
  VastaaPoista


  Tällainen kommentti tuli ensimmäisenä vastaan sähköpostin kautta. Hyvää huomenta vain teillekin. Jos tällainen kommentoiti jatkuu, niin anonyymeiltä lähtee kommentointioikeus kokonaan. Miettikää vähän mitä kirjottelette toisten blogeihin nimettömyyden turvin!

4 kommenttia:

 1. Ei noista kannata välittää:) Mullekkin tuli paljon tuollasia kommentteja yhessä vaiheessa niin vaihoin sen kommentoinnin silleen että tarkistan ne kommentit ennen kun julkasen ne ni ei ihan kaikkee pääse sit blogiinkaan:)

  VastaaPoista
 2. Jep.. Lähinnä mie huvitun näistä, kun ihmiset nimettömyyden turvin heittelee mulle kaikkea, vaikka eivät edes tunne mua :D Haluaisin kuitenkin pitää blogin sillä tavalla kaikille avoimena ja rehellisenä, etten rajoittele kommentointioikeutta, mutta johonkin se on raja jossai vaiheessa vedettävä...

  VastaaPoista
 3. Toi anonyymin kommentti on kyllä NIIN totta! Vähän jos kattosit omaan napaan ja et ois niin kaikkitietävä.

  VastaaPoista
 4. Nimettömänä on hyvä huudella ;) Mulla on kaunis napa, ootko kade? Valitettavasti teidän paljon asioita, jos sinä et niitä satu tietämään ja se saa sinulle ikävän tunteen niin voivoi.

  VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!