torstai 14. maaliskuuta 2013

Varustepostaus-bonus

Eli ajattelin tähän väliin tehdä pienen postauksen "Mitä ostaisin Pallolle, jos minulla olisi äärettömästi rahaa?". Tämä on yksi osa varustepostauksia, mutta tällainen ennaltamainitsematon bonus niiden joukossa. Edetään vaikka päästä varpaisiin, niin on edes jokin logiikka tässä..

Päitset: Ostaisin Pallolle ehdottomasti uudet nahkapäitset, jotkin tämän tyyliset, ongelmana on, että niiden tulee olla kokoa XL, eli etsintä voi viedä aikaa.. Sitten ostaisin Pallolle pehmustetut päitset. Meidän nykyiset päitset ovat hyvät, mutta haluaisin silti sellaiset päitset missä on kunnon niska-, poski- ja turpapehmusteet päitsissä itsessään kiinni. Ja värinähän olisi siniset tai punaiset, kokoa XL. (Ja tietysti sopivat narut!) Haluaisin myös koysiriimun "laiskan ihmisen suitset"..


Suitset: Haluaisin Pallolle kuolaimettomat suitset, sekä vielä yhdet meksikolaiset (kun on kolmet kuolaimet ja laiska omistaja vaihtamaan suitsiin toisia kuolaimia..). Näiden tulisi olla mustat ja kokoa XL. Yhdet turparemmittömätkin suitset olisivat kivat, sellaiset western-tyyliset..

Loimet: Haluaisin Pallolle yhteensä 4 fleeceloimea kotikäyttöön ja sitten pari kisakäyttöön. Kotikäyttöisistä yhden tulisi olla perusmalli vöillä, yhden perusmalli ilman mahavöitä ja sitten kaksi kaulakappaaleellista vöillistä loimea. Värimaailmana olisi sininen-musta-ruskea-harmaa. Kisaloimista toinen kaulakappaleella ja vöillä, toinen perusmalli ilman vöitä, ja nämä ehdottomasti siniset! Koot olisivat 165cm-175cm vähän valmistajasta/mallista riippuen.  (Kisaloimet meiltä jo löytyykin , yksi kaulakappaleellinen loimi ja kaulakappaleeton loimi.)


Haluaisin myös yhden fleeceviltin, sellaisen enkkuviltin tyylisen mutta fleecestä ja yksivärisenä. Tällainen on treeneissä tosi kätevä, kun voi pitää alku- ja loppukäyntien ajan pepun päällä, ja vaihtaa sitten loimi päälle treenin jälkeen. Mieluiten sininen tai ruskea. Kangaskauppaan mars!

Toppaloimiksi riittää yksi kunnon pakkasille/lumisateille (kaulakappaleella), yksi vähän kevyempi alle -20 keleille (kaulakappale tai ei, aivan sama) ja yksi alle -10 asteille (ei tarvitse kaulakappaletta). Näissäkin värimaailmana sininen-musta-ruskea. (Meiltä löytyy jo valmiina tuo paksuin loimi.)

Sadeloimiksi haluaisin yhden kaulakappaleellisen, yhden ilman kaulakappaletta ja yhden fleecevuorella. Värimaailmana edelleen sin.-rusk.-musta. (Meillä löytyy tällä hetkellä yksi kaulakappaleeton.)

Sitten kesää varten hikiloimi ja ötökkäloimi hupulla. (Ja nämähän meiltä molemmat löytyy, kunhan toinen tulee vain maahantuojalta perille! Arvioitu saapuminen on vkolla 12, sitten näette millaisen loimen ostin :D)

Näiden lisäksi haluaisin vielä heijastinloimen.

Juoksutusvyö! Meillä juoksutetaan niin paljon, että sellainen olisi tarpeellinen. Sen lisäksi tarpeeksi pitkät sivarit.


Satulahuovat: Pallolla on satulahuopia jo reilusti, mutta haluaisin silti niitä lisää. Erityisesti sellaisia huopia, mitkä istuvat meidän satuloihin hyvin. Eli tässä luottaisin Horzen huopin, muutama Showmasterin tai Equitaren huopa istuu myös hyvin. Tällainen olisi söpö!

Suojat: Haluaisin Pallolle seuraavat kenttäsuojat eteen, taakse ja bootsit. Ja nämä kaikki sinisenä. (Harmi että nuo bootsit taitaa olla nykyisten sääntöjen mukaan kielletyt, kun niissä on tuo no turn-ominaisuus.. Jos joku tietää mua paremmin, niin saa mullekin kertoa. En ole vielä saanut liitolta asiaan mitään kantaa.) Kuljetussuojiksi haluan yhdet tietyt korkeat ja siniset suojat. En vain yhtään muista minkä merkkiset ne ovat, joten en niistä kuvaa nyt saa esille, mutta käyn ne pian ostamassa, kun löysin ne sattumalta eräästä kaupasta. Jos niistä tulisi sitten vaikka kuvaa tännekin loppujen varustepostausten tienoolta :)

Ja ihan viimeisenä haluaisin Pallolle harjoituskärrit ja reen! Reestä haluaisin lyhyemmän mallin. (Nämä sen takia, että haluaisin Pallolle muitakin urheilukeinoja kuin ratsastuksen ja itselleni kanssa. Ja mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin lähteä talvella lumisiin maisemiin rekiretkelle kaverin kanssa.) Olen kuullut, että Pallo olisi kai parivaljakkoakin vetänyt, joten se osaisi homman. Tietysti tarvitsisimme sitten myös niihin kaikki muutkin osat ja jonkun mua viisaamman neuvomaan niiden laitossa. Ja kermana kakun päällä hiihtoratsastusvaljaat. Pallo rakastaa hiihtoratsastusta, siitä on huippua päästellä täysillä menemään kun joku roikkuu sen perässä! Sen oikeen huomaa miten Pallo siitä nauttii :)

Tällaisia minä siis Pallolle hankkisin. Ehkä vielä joskus :)

Tänään illalla on meillä sitten Villen kouluvalkka, ja toivon mukaan saan kuvaajan paikalle! Sunnuntaina mennäänkin Kimmolle kisoihin, ihanaa päästä aloittamaan kisakausi!


2 kommenttia:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!