torstai 4. huhtikuuta 2013

Videota estevalkuista


30.3. oli tosiaan meillä hyppytreenit tuassiinsa Maaningalla. Treenattiin aluksi ihan innareilla + yksittäisellä okserilla ravilähestymisiä ja muutenkin jumpattiin lämmittelynä. Sen jälkeen hypättiin paria eri rataa, ensin ihan  normiteillä ja sitten lopuksi uusintaratsastuksena. Esteet oli välillä 100-110cm, ja omasta mielestä varsinkin lopun uusintameinigissä homma lähti pelittämään todella kivasti. Tuo sarja oli ihan hemmetin hankala taas jostain syystä, mutta sitten kun sain kaikki napit aivoissa oikeisiin asentoihin, niin lähti homma siinäkin toimimaan. Mutta nyt mulla ei olekaan enempää aikaa tähän kirjoitella, katsokaa videota, siinä ei alkujumppia valitettavasti ole.. Vastailen kysymyksiin piakkoin, kiitos kaikille kysyjille!


4 kommenttia:

 1. Ette sitten lähteneet Kajaaniin, miksette? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herpesvirusvaaran vuoksi peruttu kisat.

   Poista
  2. Mutta eihän teidän ilmoittautumista näkynyt edes silloin, kun kisat oltiin vielä järjestämässä ja VIP oli menny :)

   Poista
  3. Jouduin ilmottautumaan sähköpostin kautta, koska Kipassa on ollut ilmoittautumisteni kohdalla ongelmia. Siksi ei näkynyt Kipassa.

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!