lauantai 26. marraskuuta 2011

What a week!

Otsikkokin sen jo kertoo, huh huh mikä viikko... Mulla oli koulussa koeviikko, ja joka päivä istuin kokeessa. Toivon, että kokeet menivät hyvin, sillä suurin osa tuntui menevän hyvin. Kemia meni luultavasti täysin penkin alle, mutta se ei olisi yllätys. Hissa ja enkku tuntuivat kerrankin menevän hyvin, ja odotankin niistä suht' hyviä numeroita.

     Pallon kanssa viikko on ollut todella hajanainen; tiistaina ja keskiviikkona en päässyt menemään, sillä Pallo aloitti taas tämän kenkienheitto-harrastuksensa. No torstaina ihan turvallisuussyistä juoksutin Pallon liinassa, ja ihan hyvä valinta oli: peräpää lensi muutaman kerran kauniissa kaaressa ylöspäin :) Perjantaina pääsinkin koulusta jo ennen 11, sillä minulla oli pelkkä koe. Silloin juoksutin eka 20 min liinassa, ja sitten käytiin kävelemässä reilun puolen tunnin lenkki ilman satulaa.

Juoksutuskuva vuodelta 2011
(c) Minä

     Tänään käytiin sitten äidin kanssa raivokkaan siivouksen välissä maastoilemassa puolentoista tunnin lenkki. Mä menin ilman satulaa, kuten yleensä, ja äiti sitten humputteli Survilla perässä. Mentiin yhelle tielle, jossa on hyviä ylämäkiä laukkaa varten. Nostettiin sitten laukka yhteen mäkeen, ja sitten kun päästiin mäen päälle näky, että noin 20m päässä oli kuusi (sen latvaosa oli siinä tiellä) kaatunu tielle. Tien hyän pohjan tuntien pistin vaan pohkeet kiinni, ja eiku yli. Äiti sitten hannas Survin kanssa, ja kävelivät lopulta sen yli. Jatkettiin sitten matkaa, ja paluumatkalla päätin, että nyt mennään muutamia kertoja sen yli, kun Palloa hirvitti se kuusi aluksi ihan kunnolla. No mentiin yhteensä joku 6 kertaa siitä yli, että meni sujuvasti, ja käveltiin sitten kotiin loppumatka.

     Kello 15 maissa meille tuli sitten vieraita; mun kummityttö ja kummityttösen perhe. Tultuaan pihaan säntäsivät perheen tytöt 2v. (mun kummityttö) ja 4v. heppasia ihastelemaan, ja eikös siinä käynytkin niin, että Surville satula selkään ja tytöille muutama kiekka pihan ympäri talutusratsastusta. Selviä heppatyttöjä!
Vanhemmat + tytöt sitten kävivät savusaunassamme sillä aikaa, kun vahdin kummitytön reilu 2 kk ikäistä pikkuveljeä. Ai että oli suloinen pikkuvauveli <3 Siinä sitten syötiin ja juteltiin aika paljon kaikkea muun muassa mun koulunkäynnistä, tulevaisuudesta ja heppailusta. Sitten katseltiin telkkarista jutustelun ja ruokailun yhteydessä Herkulesta ja lentopalloa. Lopulta tytöt (2, 4 & 6v) innostuivat kaivelemaan mun pikkusiskon (6v) juuri siivottua vaatekaappia ja heittelemään vaatteita "kerrankin puhtaalle" lattialle. Vetäisivät siinä sitten muotinäytöksen, ja mikäs siinä katsellessa kun lapset pitävät hauskaa :)

    Huomenna on sitten maneesille meno. Katotaan millaisen rääkin iskä päättää Pallolle ja mulle pitää. Saa nähdä selviänkö edes tänne kirjottelemaan... Toivotaan, että saisin kuvailijan mukaan, niin saisin tänne pitkästä aikaa kuvia laitettua Paldesta. Postailen sitten seuraavan kerran joko sunnuntaina tai maanantaina, kun on koulusta vapaata.

Loppuun sitten muutamia kuvia viime talven treeneistä. Nää on kaikki otettu videolta, joten valitan laadun huonoutta...

Osa 1
Palloa lievästi pelottaa toi aaltoportti
(C) Karoliina Savolainen
Osa 2
(C) Karoliina Savolainen


Osa 3
(c) Karoliina Savolainen120cm
(c) Karoliina Savolainen

100cm
(c) Karoliina SavolainenYli 20 lukijan kunniaksi kysymyspostaus! Laittakaahan ahkerasti kysymyksiä tulemaan ihan kaikesta mikä askarruttaa, mun elämästä, hevosista, ratsastuksesta ylipäätänsä, jne... Ihan kaikesta saa kysyä!

2 kommenttia:

 1. Mikset hanki oikeeta valmentajaa?
  Vai onko sinun isäsi joku oikea valmentaja, tai siis onko sillä pätevyys?
  Kuka sun kouluvalmentaja on?
  Montako hevosta sulla on?
  Siivoatko joka päivä karsinat?
  Mitkä on sun tavoitteet Pallon kanssa?

  VastaaPoista
 2. Asutko vielä kotona?
  Onko sinulla ajokortti?
  Minkä ikäinen olet?
  Oletko koskaan harmitellut entisen hevosen myyntiä? Tai oletko ajattelut että sen myyminen oli väärä päätös?
  Pääsikö entinen hevosesi hyvään kotiin/minne möitte sen?
  Minkalainen Pallo on ratsastaa?
  Miten päädyitte Palloon?
  Onko teillä muita eläimiä kuin hevosia?

  VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!