maanantai 7. marraskuuta 2011

Treeniä, treeniä ja vielä lisää treeniä

Se tuli huomattua eilisissä kisoissa. Kisat menivät penkin alle, ja harmitti vietävästi lähteä Kiuruvedelle asti ajamaan noin huonojen suoritusten takia. Molempien luokkien verkat meni sikahyvin, ja niiden perusteella odotin ihan muuta kuin mitä radalla tapahtui. No eiku pää pystyyn ja lisää harjoitusta!
  100cm Pallo oli ihan outo ratsastaa; hirmu hidas kaikille avuille, tai no, ei ne avut menneet edes läpi. Pallo ihmetteli hieman, että mitä ihmettä hän tekee maneesissa (ei siis olla oltu maneesissa todella pitkään aikaan), ja osittain sen takia oli niin huono ratsastettavuudeltaan... No 3 puomia sieltä tuli alas, ja mielettömän huono fiilis jäi radasta.
   110cm Pallo oli ihan erilainen. Alusta lähtien oli avuilla hyvin, innostui itsekin liikkumaan eteenpäin  ja muutenkin superhyvän tuntuinen. No sarjan b-osa sitten putosi, kun sanoin "hop", jolloin Pallo hieman levahti, eikä saanut kerättyä kaikkia koipia mukaan. Siitä itse sitten sekosin, kun alkurata oli mennyt niin hyvin, että kadotin rytmin kokonaan, ja mitäs muutakaan kun kaksi viimeistäkin estettä alas. No mukavaa oli se, että 110cm meni paremmin 100cm, ja niinpä nyt treenaamme lisää, ja katsomme päivä kerrallaan mitä tulevaisuus tuo.
Hyvää viikonalkua kaikille!

P.S. Olen saanut haasteen jo muutamalta ihmiseltä, ja kirjoittelenkin sen tänne sitten seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!