torstai 29. syyskuuta 2011

Senat sakaisin ja huonoa menestystä

Hei vaan, niin se vain viikon loma humpsahti jonnekin, ja mitä jäi käteen? Pää on terveystiedosta sekaisin ja asiat menevät keskenään solmuun. Kaikenlisäksi huomenna pitäisi pystyä aukaisemaan tuo solmu selväksi lankakeräksi te:n ylppäreissä. Oloani ei paranna yhtään se, että bilsan ylppärit menivät, nätisti ilmaistuna, mehtään. No eiku leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, vai mitenkäs se sanonta menikään?
    Onneksi hevonen sentään piristää minua, sillä kävimme Miian ja Pultin kanssa heittämässä kunnon maastolenkin ja tuulettelemassa päitä, kaiken sen pänttäämisen jäljiltä. Huomenna olisi tarkoitus mennä kaverini Karoliinan kanssa käyntimaastoon, jos vain kaikki sujuu sovitusti. Sori, että tämä on tällainen lyhkäinen postaus, mutta juuri tällä hetkellä tekisi todellakin iskeä nyrkki seinään ja kirota biologia alimpaan hornantuuttiin... 
   Tässä vaiheessa heitän pallon teille lukijoille, ja kysynkin, mistä haluaisitte 10 lukijan kunniaksi minun kertovan. Eli ajatuksia saa heittää, ja minä sitten valkkaan niistä sen/ne mitkä kolahtavat. Tai jos tulee paljon kysymyksiä niin miksei onnistuisi kysymyspostauskin :)
    Näkyillään!

3 kommenttia:

  1. teeppäs teeppäs vaikkapa sellaninen postaus, jossa olis mand. paljon kuvia siitä mitä ootte tehnyt ja vaikka videokin (((::

    VastaaPoista
  2. noni Ansku vaa tekee videopostausta ja se tili tubee ;D

    VastaaPoista
  3. Latailen videon lähipäivinä, mutta pyydän anteeksi jo etukäteen surkeaa käsittelytaitoani :)

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!