torstai 15. syyskuuta 2011

Viikkoväsymystä

Hei vaan ja hyvää loppuviikkoa!
Eikö olekin ihanaa, että on jo torstai-ilta, ja huomenna perjantai? Minusta on. Koko viikko on ollut raskas, mennyt suht hitaasti ja täynnä yo-hössötystä. Pikku hiljaa siihen alkaa kyllästyä, ja itselläni ainakin on tullut rauha maahan. Mannantaina oleva biologian yo ei pelota enää ollenkaan, sillä tänään katsoimme kaverini kanssa vanhoja yo-kokeita parin viime vuoden ajalta, ja tutkiessamme niitä huomasin, ettei minulle pitäisi muodostua mitään ongelmaa vastata max. 8 kysymykseen. Jokaisesta kokeesta olisin osannut 6-8 tehtävää tehdä, eivätkä tehtävätyypit voi kuitenkaan muutua niin paljoa, kysymykset vain. Kaverieni kanssa vitsailemmekin menevälle maanantaina joukolla piknikille, sillä yo-kokeeseenhan otetaan omat eväät mukaan. Omalle listalleni mahtuu feta-paprika-oliivisalaatti, hedelmäsalaatti, täytetty ruisleipä, ehken kasvispitsa, suklaata (Fazerin Marianne sekä Maraboun maito) ja noin ½ litraa mehua. Herkkuja siis :)
   Lauantaina olevat Ohenharjun kisat muuttuivatkin rataharjoituksiksi, mutta menen sinne Pultilla harjoittelemaan 70cm radan, jos sitten hyppäisi KuoRilla sen  70-80cm radan (ehken myös 90cm). Pallolla lähden Tahkolle hyppäämään 105cm ja 115cm radat. Tiedoksi vain kaikille, että molempiin karkeloihin voi vielä ilmottautua mukaan, jos halukkuutta on. Jos ei itse lähde kisaamaan, niin aina voi tulla kannustamaan. Ohenharjussa rataharjoitukset alkavat klo 12 alkaen, luokat vaihtuvat tunnin välein, ja korkeudet ovat 70-100cm. Tahkolla kisat alkavat klo 9, ja luokat löydättekin tuolta Tahkon sivuilta. Toivottavasti molempina päivinä olisi hyvä keli, eikä tällainen sade, mikä on jatkunut koko viikon ajan. Tahkon kisat ovat maneesissa, mutta Ohenharjussa kilpaillaan ulkokentällä, joten toivottavasti keli suosii myös kuvaajia.
   Opiskelkaahan/työskennelkää huominenkin ahkerasti, niin sitten pääsee viikonlopun viettoon ja rentoutumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!