maanantai 12. syyskuuta 2011

Uusi viikko, uudet kujeet

Hei vain!
Ei ole tullut taas tänne kirjoteltua, mutta tänään sitten raahasin itseni netin ääreen ja naputtelemaan. Paljon onkin asiaa mitä voisin kertoa, mutta taidan jättäytyä vain pääkohtiin, niin ei veny tämäkään teksti ihan tolkuttoman pitkäksi.
   Sunnuntaina olikin ne Savonlinnan kisat, ja ihan ok ne menivätkin siihen nähden, ettei oltu hypätty kahteen viikkon kunnolla. Metrissä putos uusinnan viimeinen este, kun ratsastin esteen väärään reunaa. Täysin oma vika siis. 110cm putosikin sitten kaksi estettä, molemmat omista mokista. Toisaalta oli paras 110cm rata koko kaudella, että siihen nähden olen tyytyväinen, vaikka lähdinkin palkintoja hakemaan. Nyt sitten suuntana on joko Ohenharju tai Tahko, katsotaan kummat järjestyvät.
   Pultin kanssa ollaankin edistytty oikein kivasti. Hevonen on muuttunut joustavammaksi ja kuuntelee apuja paljon paremmin kuin aloittaessamme yhteistyön. Lisäksi Pultti on laihtunut 30cm (vyö lyhentynyt), kiitos Miian ahkerien liinajuoksutusten! Pultilla kävin hyppäämässä lauantaina, ja ensimmäistä kertaa hypättiin 100cm pystyä (mikä on nyt sitten Pultin "enkka"). Todellakin on hevonen kehittynyt, ja toiveissa olisi päästä jo loppuvuonna Sorsasalon estekisoihin 90cm hyppäämään, jos Ohessa menee hyvin.
   Viime viikot olenkin jännitellyt lähestyviä ylppärikokeita, mutta tänään, kun biologian reaalikokeeseen on aikaa tasan viikko, hermot rauhoittuivat, ja odotan hyvillä mielin lähestyvää urakkaa. Onhan se jännittävää istua saliin omalle paikalle tiukkojen valvojien valvoessa sääntöjen noudattamista, jotta kokeet onnistuisivat mahdollisimman hyvin, mutta onneksi en ole yksin. Salissa on kanssani noin 100 muutakin oppilasta hikoilemassa, mikä lohduttaa jonkin verran ensikertalaista :)
   Huomenna onkin kouluun vasta klo 13 meno, joten kerkeän hoitaa sekä Pallon että Pultin jo aamulla. Saan pyhittää koko illan sitten lukemiseen ja kirjoituksiin kertaamiseen. Loppuun vielä muutamia kuvia Pallon estekisoista & Pultin ratsastelusta viime lauantailta. Kaikkiin kuviin copyt Miia Keinänen.

Yritän kirjoitella taas piakkoin!
 
Pallon eka muurihyppy (100cm) 
100cm 
Verkkahyppy 
Välivääntöä 
Peltolaukkaa auringonlaskussa

3 kommenttia:

 1. Ihana toi viimenen kuva! :) Hyvin meni teillä Savonlinnassa, vaikkei nyt mitalia tullutkaan!

  VastaaPoista
 2. Ei niistä kirjotuksista kannata ottaa stressiä. Ei ne oo niin kummoset mitä etukäteen puhutaan ja pelotellaan :) Tsemppiä joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon!
  Onnea Laura mitalista!

  Anonyymi: Kiitos, yritän ottaa rennosti :)

  VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!