sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lovely weekend

Lauantai oli aivan mahtava päivä! Käytiin Pallon kanssa maastoilemassa pitkä lenkki, yhteensä meni 3h siellä hauskuutellessa. Tarkoitus oli mennä aika laukkapainotteinen maasto, että pääsisi purkamaan paineitaan (Pallo) ja kuntoa kasvattaamaan. Pallon kunto on rapistunut selvästi (ymmärtäähän sen, kun ei enää niin aktiivisesti ole liikkunut pariin kuukauteen), mutta lihonut on aivan mahtavasti! Nykyinen ruokinta on tehonnut todella hyvin, ja nyt aletaankin sitten kuntoa kasvattamaan ja urakalla.

Maasto ei sitten ihan kokonaan ollut laukkapainotteinen, vaan lopussa kävimme noin puolitoista tuntia ihan vain kävelemässä metiköissä etsimässä uusia reittejä, ja lopulta palasimme moottorikelkkareittiä takaisin kotiin. Alla muutama kännykällä otettu kuva matkan varrelta, kerrankin kuvia!


Matkalla näimme kaikenlaista; kuolleen hirven peräkärryssä, tusinan hirvimiehiä, kiltin hirvikoiran (tuttuja oltiin, kun vähintään kerran vuodessa joku hirviporukan koirista löytää hirven meidän pihasta, jostain syystä..), pari moottoripyörää, autoja, teeriä, metson, pelottavia valkoisia kiviä ja paaaljon puita. Ihanaa tuuletusta munkin aivoille.

Tänään käytiinkin iskän kanssa taas kävelylenkillä, jonka menin ilman satulaa (yllätys.. :D). Huomasi, että eilinen päästelylenkki teki hyvää Pallolle; tänään ei pöllöilty <3 Mutta mun pohkeet on kyllä vieläkin ihan hapoilla kaikesta kevyessä istunnasta laukkaamisesta. Rapakunto mullakin, ensi kevääseen mennessä pitäis olla terässä kisakautta ajatellen..

Niinisalon kouluosuus
©Emmi Ventelä, baxter.kuvat.fi

Tänään keskusteltiinkin iskän kanssa mitkä meidän tavoitteet on ensi kaudelle, ja kuinka niihin pyritään. Mä ilmoitin heti, että mä haluan kisata kenttää enemmän, ja saada ainakin yhden hyväksytyn helpon sieltä, kunhan eka päästään niitä tuttareita alkukaudesta läpi. Esteille sovittiin tavoitteeksi 120cm ratojen hyppääminen, ja kouluun HeB-radoilta yli 60% tuloksia... Eli töitä saadaan tehdä, varsinkin kun nyt erillään ollaan.Valmennuksista sovittiin, että iskä jatkaa estevalmentajana (ensimmäistä kertaa itse asiassa kysyi haluanko mä sen valmentavan..!), koulussa käydään pääasiassa Vuokon valkoissa, mutta myös vierailevilla tähdillä, kuten Vaurion Ville ja Pake Kinnunen (kokeillaan muitakin, aina voi oppia uutta eri valkuilta, jotka katsoo eri näkökulmasta) ja kentässä talvikauden valmentaa Aarion Salla, sitten keväällä Salla, Purasen Perttu ja Hämäläisen Taru, ja läpi kesän ainakin Tarun valkoissa käydään (katsotaan millainen kisakalenteri muodostuu, ja kuinka valkkoja saadaan eri paikkoihin järjestettyä).

Täytyy sanoa, että innolla odotan tulevaa loppuvuotta ja uutta kautta! Ensimmäistä kertaa tuntuu, että nyt todella panostetaan tähän hommaan, tai ainakin itse panostan kuten kuuluukin. Ja mä lupaan kaikille teille lukijoille, että jos ei loukkaantumisia tule, saatte lukea, kuinka me saavutetaan nuo tavoitteet! Ja toivon mukaan seuraatte matkaa, joka tulee olemaan täynnä verta, hikeä ja kyyneliä. Varsinkin viimeistä, epätoivon iskiessä.

Sen verran voin paljastaa vielä ensi kaudesta, että yksi aika iso muutos tulee vielä ihan läheisesti ratsastukseen liittyen. Ja pikemminkin minuun kuin Palloon. Mutta siitä sitten, kunhan se on ajankohtaista.

Huomenna pääsen vielä ratsastamaan Pallon itse, ennen kuin jätän sen vanhempien huomaan. Tiistaina käykin Kitta, ke vähän kevyempi, to (riippu pe-la) joko Kitta tai maasto, pe joko Villen valkka tai maastoilua, la joko Ville tai Vuokko, su estetreeni eli Kimmon kisat jää välistä. Ajateltiin, että järkevämpää on mennä treenaamaan, että tulee sekä mulle että hepalle taas rutiinia parin viikon tauon jälkeen kuin hyppäämään kisoihin muutama hassu hyppy, jotka eivät pakosti mene hyvin. Mutta nyt, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!