torstai 25. lokakuuta 2012

Kerrankin ajoissa!

http://www.freewebs.com/joulu-paja/jouluhiiri%201.gif
Hellurei, arvaatteko mihin otsikko viittaa?

No jouluun tietysti, ja vielä tarkemmin joululahjoihin. Olen nimittäin ostanut ensimmäiset joululahjat jo! Yleensä olen viime tingassa kaupoissa pyörimässä ja miettimässä, mitä ihmettä ihmisille hankkisin.

Eihän jouluun ole kuin alle pari kuukautta, joten päätin aloittaa nyt ajoissa. Ja tänään kun tuli palkkakin, niin mikäs sen parempaa kuin löytää mukavia lahjoja sukulaisille ja perheenjäsenille. Kallein lahjani tulee näillä näkymin olemaan isäni lahja, mutta sitä mikä se on, en kerro :)
Eihän sitä ikinä tiedä kuka tätä lukee :)


Mutta silti hankkimislistani on pitkä, enkä ole edes keksinyt mitä osalle ihmisistä hankin/teen. Parit lakkiaislahjatkin olisi hankittava vielä jouluna valmistuville kavereille. Eikun pääkoppa töihin!

Mites aikaisin te, hyvät lukijat, aloitatte lahjahankinnat? Tai mitä toivotte lahjoiksi?

Itse olen saanut kyllä tänä vuonna jo aivan älyttömän monta lahjaa, kuten uusia hyviä ystäviä, Pallon kehitys, ja erityisesti eräs ihana henkilö, joka jaksaa minulle järkätä valkkoja niin omaan kuin toisten kalentereihin :) Ja nyt tämä ihana henkilö järjesti mulle paikan Villen valkkoihin lauantaille. Olisin mahtunut myös perjantain ryhmään, mutta valitettavasti siihen en olisi kerennyt. Toivon mukaan saan sinne kuvaajan matkaan, niin tulisi uusia kuvia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!