sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kuvia

Hellurei!

Vielä en pysty kisapostausta kirjoittamaan, kun unohdin erään tärkeän piuhan kämpälleni Joensuuhun, joten en saa videoita tänne lisättyä.. Kirjoitan sen huomenna koulun jälkeen tai sitten viimeistään tiistaina :) Sen verran voin kisoista kertoa, että pääsin lainaratsun kyytiin, jännää!

Mutta tämä postaus koskeekin tällaista pyyntöä:

Hanna 
Voitko tehä sivun/postauksen, johon lisäät parhaat kuvat teistä? Haluaisin nimittäin tehä sulle bannerin, jos vaan käy. :) Oon ennenki niitä tehny muille, tästä löytyy pari esimerkkiä: http://koirat-hevoset.blogspot.fi/p/tarvetta-bannerille.html
Tuossa ei nyt ole yhtään läpinäkyvää, mutta sellaisenkin voin toki toteuttaa. :)

JA vastaus on TOTTAKAI! Ihanaa Hanna, kiitos paljon! Laittelen tähän loppuun mielestäni parhaita kuvia meistä, valkkaa mieleisesi :) (tai no kuvia on niin monta, että tässä joitain.. Netistä saatat löytää vielä muitakin, kannattaa aina varmistaa copyt)

Ehkä paras pääkuva Pallosta 


 Ja vielä yksi ylimääräinen kuva, joka on vain niin hauska, että ajattelin sen teillekin jakaa.

Pallo v. 2011 kesällä nukkui heiniensä päällä, ettei kukaan vain voinut syödä niitä :D

4 kommenttia:

 1. Olen saanut parikin banneriantehtyä, muttabkoneestani loppuinakku,mjoten ennsaanut niitä,vielä lähetettyä. Huomenna en ole kotona, joten pelkäämpä, ettämsaan banneritnvasta tiistaina tai keskiviikkonanlähetetyksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään kiirettä :)
   Laittele sähköpostiin, kun kerkeät :) annaroosa.saarti@gmail.com

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!