tiistai 13. marraskuuta 2012

Whappadaa

Joo :D En keksiny järkevämpääkään otsikkoa.. Kirjottelen tätä ennen kouluunlähtöä, niin ei aivot vielä oikein toimi.

Pallon kanssa viikonloppu oli aika kevyt. La käytiin maastokävelyllä, aika lyhkäisellä sellaisella, kun Survilta puuttui yksi takakenkä, niin se liukasteli aika paljon. Mentiin sitten moottorikelkkareittiä pitkin, siellä ei ollu niin liukasta. Lenkin jälkeen lähdettiin paikallisen hirviseuran hirvipeijaisiin, ja voitin siellä työsukat, wau! Mä en ikinä voita mitään arpajaisista..

Sunnuntaina kävin Pallon kanssa sitten itsekseen maastoilemassa vähän rankemmin, mentiin joku päälle tunti varmaan (en kattonu kelloa, kerrankin..!) ja aika paljon mentiin laukkaa. Huomas, ettei Pallo ollut liikkunut viikolla, sillä keksi lapsenleikkejä, mm. kun pidätin laukassa ja pyysin vähän kasaan niin otti siitä neniisä ja alkoi laukata lyhyesti, mutta ylöspäin.. Minä vaan nauroin siellä kyydissä, tais Pallokin nauttia, ainakin isojen ropellikorvien perusteella <3

Tuleva viikonloppu on mielenkiintoinen, silä lähdemme Ennin ja Ellin kanssa traikulla kohti Suonenjokea.. Siitä sitten myöhemmin, saan sinne kuvaajan aika varmuudella mukaan (tai ainakin paikanpäällä on henkilöitä, jotka voivat kuvata) :) Ja ratsastan siellä Vipin pitkästä aikaa, jes! Mukava nähdä, miten on mennyt eteenpäin viime keväästä :)
Loppuun vielä kuvia mm. automatkasta Hesaan ja takas, sekä tämän päivän ihanasta kelistä. Ensi kertaan!
MenomatkaltaPelkääjän paikka


Kotimatkalta
Kotimatkalta, edellinen kuva salamalla


Minun kasvit saa aurinkoo :)


Aurinko paistaa, todistetusti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!