sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Villeilyä

Ja suoraan kerron: ei ole kuvia eikä videoita, koska kameran linssi rikki...

Mutta siis käytiin tosiaan nyt la ja su Villen valkoissa Maaningalla.

Lauantaina keskityttiin todella paljon hevosten kulkemiseen kahdella raiteella ja kaikilla neljällä jalalla tasaisesti. Tehtiin ympyröillä kaikissa askellajeissa (ja molempiin suuntiin) taivutusta sekä sisälle että ulos. Ulostaivutuksen ideana oli saada hevosten ulkolapa kontrolliin, ja ainakin meille se teki todella hyvää! Vasemmalle mentäessä Pallo punkee todella paljon oikeaa lapaa, ja luistelee pois töistä sen avulla.

Tehtiin myös raviväistöjä, ja ai että, ne ei meinanneet onnistua sitten ollenkaan.. Varsinkaan vasemmalle. Mutta onneksi tehtiin oikealle viimeisenä, niin siihen suuntaan tuli onnistuneita väistöjä paljon enemmän :)

Pallo parani tunnin mittaan kivasti, ja Villeltäkin saatiin kehuja, että tänään meno näytti reilusti viimekertaista paremmalta. Hyvillä mielin lähin valkasta poikkeen.

Tänään sitten jatkettiin samaa kuin eilen, eli huolehdittiin kahdet raiteet alle, ja samalla lailla ympyröiden avuilla otettiin ulkolavat töihin. Haettiin myös taivutuksia ja suoristuksia mm. avoilla ja väistöillä. Lisäksi askellajin sisäisiä siirtymiä tehtiin, kuten lauantainakin.

Tänään Pallo oli laiskan tuntuinen, ei meinannut mennä kyllä avut perille lainkaan, ja huomasin taas, että heti kun en voi itseeni keskittyä alkaa istuminen hankaloittua ja oikea käsi elää omaa elämäänsä.. Mutta loppujen lopuksi Pallo oli ihan jees. Kotiläksyiksi saatiin paljon taivutuksia ja suoristuksia, joissa pitää huolehtia, että hevonen kulkee neljällä jalalla ja kahdella raiteella. Treenataan, treenataan :)

Lauantaina käytiin markkinoilla, ja löysin sieltä kolme ihanaa korua. Voin joskus yrittää niitä kuvailla teille nähtäväksi. Kerrankin löysin ihania koruja, vaikka meinasi itku tulla, kun ei sormuksista mikään meinannut olla oikean kokoinen juuri sillä erityisellä kuvioinnilla.. Onneksi löytyi, juuri ennen kuin meinasin luovuttaa, nykyinen aarre :) Ja tänään löysin mun talvirökkelit. Vähänkö olen onnellinen, sillä oikean käden rökkeli on ollut kadoksissa viime talvesta asti, ja nyt se löytyi! Jes!

Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!