keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Pieni pää, liikaa mietittävää...

Hei vaan!

Joko mä oon jokapaikanhöylä tai sitten vain hommaan aina liika tekemistä itselleni.. Tämäkin viikko on ollut aikamoinen jo alusta asti, mutta loppuviikko tulee olemaan jotain aivan muuta! Nimittäin juoksemista paikasta  toiseen pää kolmantena jalkana...

Perjantaina lähden kotiin klo 12 bussilla, mutta sitä ennen kärvistelen matikan luennolla 10-12 (josta voin onneksi nipistää 15 min, jotta kerkeän bussiin). Kuopiossa olen noin 13.50, josta kiidän nopeasti kotiin. Siellä syön ja lähden kenttätreeneihin Tapsalle, jotka alkavat 16.30. Sieltä sitten kotiin laittamaan talli + rekka kuntoon, ja sitten nukkumaan.

Tapsalle lähdetään siksi, että olen mukana Itä-Suomen aluemestaruusjoukkueessa (jos joukkue syntyy) Niinisalossa 22.-23.9. Kaipa sitä vois harjoitellakin ennen kisoja, kun ei ole hevonen nähnyt maastoesteitä kohta pariin kuukauteen :P

Lauantaina onkin vuorossa Maaningan seurakoulukisat. Siellä tuuppaillaan Helppo B3. Tavoitteena olisi sieltä saada tasaisempi ja rauhallisempi rata kuin viime lauantain Kuorin kisoista. Tasaisuus tulee varmasti parantumaan, sillä rata on 20x60, joten itsellänikin on pitkillä siirtymillä aikaa keskittyä ja rauhoittua. Prosentit on tavoitteena saada kipuamaan 55% ->.

Sunnuntaina mennään sitten Savonlinnaan aluemestaruuksiin. Tietysti tavoitteena on juniorimestaruus, varsinkin kun nyt viimeistä kautta sitä hyppään, mutta saas nähdä mitä käy, kun ei olla hevosen kanssa hypätty kunnolla kahteen viikkoon.. Onneks Pallo on luotettava menopeli, joten tiedän meidän selvittävän 100cm ja 110cm korkeudet ongelmitta, jos vain itse maltan tehdä osuuteni.

 No se on sen ajan murhe sitten, nyt keskitytään yhteen päivään kerrallaan, muuten mä sekoan kokonaan :DVuokon ratsutus-kooste


Tänään olin Bodyworkissa ensimmäistä kertaa. Ei mennyt ihan kuin Strömssössä toi homma nimittäin sinne mennessäni onnistuin eksymään (joo en ole hyvä suunnistamaan vieraissa paikoissa..). No menin sinne 3 min myöhässä, enkä ollut ainoa. Muutama muukin oli myöhässä, koska eivät olleet varmoja olivatko oikeassa paikassa. No sitten eikun mukaan vain, onneksi alkulämmittely oli vasta menossa, joten ei tullut ongelmaa sen suhteen. Ja ai että oli ihanaa pitkästä aikaa "rääkätä" omaa kehoa kunnolla! Nyt on hyvä olo, käyn vielä iltaisella "palauttelulenkillä" pyörähtämässä kaupassa ja takaisin, ostamassa jätskiä... :)Mä rakastan tätä kappaletta!

Loppuun vielä Tahkon radat, jostain syystä en ole niitä tuolla Tahko-postauksessa julkaissut, joten laitetaan tähän ihmeteltäväksi.4 kommenttia:

 1. Hyvinhän nuo tahkon radat on menny :) Pallo on aika söpö tuossa videossa ku se on ihan korvat hörössä kokoajan : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meni ne ihan jees... Harmittaa vaan omat mokat :/

   Poista
 2. järkyttävää sahausta tolla ratsuttaja säki ratsastata paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokko ei todellakaan sahaa videossa! Olin itse paikan päällä katsomassa, ja hän vain joutui ottamaan kovempia puolipidätteitä, koska Pallo ei yksinkertaisesti kuunnellut. Saattaa näyttää sahaukselta koska Pallolla oli liian pitkä kuolain (joten tulee ulos suusta reilusti), mutta ei todellakaan sitä ollut.

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!