maanantai 3. syyskuuta 2012

Uusia ulottuvuuksia - university

 Juuh, nyt se alkoi - yliopisto nimittäin. Eikä eka päivä ollut lainkaan sellainen mitä odotin. Oli odottelua, odottelua, "luentoja", odottelua ja lisää odottelua. Eikä oikein mikään asia selvinnyt, kuten toivoin niiden selviävän. Ehkä sitten huomenna?

Yritän kovasti suhtautua positiivisesti opiskelemiseen, mutta se on vaikeaa. Olen vieraassa kaupungissa, hevoshommat (joista aina saa lohtua) jäävät vähemmälle, enkä ole haluamallani linjalla, en edes sillä minne kuvittelin meneväni... Ei siis mitään herkkua. En edes tiedä pystynkö tai saanko vaihtaa haluamalleni linjalle, vaikka useat ovat minulle sanoneet että kerran sisälle päästyään on helppo venkslailla valintojen kanssa...

No jos se elämä tästä lähtisi hymyilemään..?


Näkymä huoneen ikkunasta
(c) Minä
Osa huonetta
(c) Minä

8 kommenttia:

 1. Miksi aloitit edes, jos et haluamallasi linjalla? Jos on vaikeaa ("yhyy vieras kaupunki, ei hevosia, väärä ala") niin suosittelen jäämään kotiin ja viettämään vaikka välivuoden! Varmasti joku motivoituneempi olisi halunnut sinun tilallesi, uusiakin ylioppilaita jäi tuhansia ilman opiskelupaikkaa!

  Ja ainiin, jos millään viitsisit hieman vaihtaa fonttia, niin tekstiäsi olisi mieluisampi lukea.

  Kiitos ja kuittaus.

  VastaaPoista
 2. Minusta tuntuu, että tiedän kuka olet. Ja toivoisinkin että jättäisit asiattomat kommentit pois.

  Tarkoitukseni oli pitää välivuosi, mutta kun opiskelupaikka aukeni oli se järkevintä ottaa vastaan, muuten olisin saattanut olla ilman opiskelupaikkaa seuraavat 10 vuotta!

  Ja en varmasti ole yksin ongelmieni kanssa, tuhannet muut yliopiston ja muun koulutuksen aloittaneet ovat myös muuttaneet pois kotoaan, eikä se ole helppoa kenellekään. Ne jotka jäivät ilman paikkaa, niin myötätuntoni heille, olisivat olleet parempia pääsykokeissa! Enköhän minä saa mennä kouluun jos minulle sinne aukeaa paikka, vaikka se ei olisi unelmalinjani. Ja kuka sanoi ettei minulla ole motivaatiota?

  Ja pidän fontin tällaisena kuin se on, jos et siitä saa selvää, niin ei ole ongelmani. Omapahan on blogini, ei sitä tarvitse sinun lukea.

  Kiitos ja kuittaus täältäkin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, mikä asiattomuus (näytätkö ylemmästä kommentistani?), tai asiattomat kommentit? Hirveästi en ole tätä blogia kommentoinut, mutta silloinkin, kun olen niin tehnyt, niin mielestäni hyvin asiallisesti ja aiheeseen liittyen :) En tiedä sitten, minkä sinä tulkitset asiattomaksi.

   Ja kyllä, saat mennä kouluun, mutta kannattaako sitä lähteä tuhlaamaan esimerkiksi KELAn opintotukikuukausia alaan, josta ei aio valmistua?

   Ja fonttikommentin sanoin ihan näin yleisesti, varmasti monien muidenkin mielestä paksua fonttia on vaikeampi lukea. Pienillä teoilla voidaan saada suurta aikaan ;)

   Poista
  2. Asiattomuutena pidän tyyliäsi kommentoida valintojani. Kuka on sanonut etten aio valmistua kyseiseen ammattiin? Aion valmistua kemian alalle joka tapauksessa, nimike vain muuttuu, joten jos jättäisit tietämättömänä ystävällisesti mölyt mahaasi. En todellakaan ole tuhlaamassa Kelan rahoja, välivuoden pitäminen ja sossun luukulla roikkuminen on tuhlaamista.

   Ja jos blogiini kommentoit, miksi et uskalla tehdä sitä omalla nimelläsi?

   Ja fontti pysyy. Ugh!

   Poista
  3. Huh, jos on asiatonta kommentoida ihan asiallisesti (et vieläkään osoittanut kohtaa, missä olen asiaton :), niin on sulla aika vaikeaa tulla pärjäämään elämässä. Suosittelisin löysäämään pipoa ja olemaan vähän rennommin kommenttien suhteen, voi kostautua tosielämässä.

   Enkä näe tarpeelliseksi edes julkistaa nimeä, kun viesti menee perille ilmankin. Mitä se muuttaisi, jos kirjoittaisin nimelläni?

   Poista
  4. Se olisi uskottavampaa kun uskaltaa kommentoida omalla nimellään. Minulle olet juuri nyt arkajalka-anonyymi, jonka sanoilla ei ole väliä, mutta jolle kommentoin oikaistakseni asioita.

   Kiitos ja kumarrus karo.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän, että ilmoitit todellisen nimesi. Ei minua anonyymien kommentit haittaa, mutta jos niissä on kritiikkiä haluaisin todellakin tietää kuka on kommenttien takana. Kiitos kommentoinnistasi :)

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!