keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kuulumisia la-ti


Ihme öttiäinen
(c) Minä
Hellurei,
tämä postaus vaihteen vuoksi päiväkirjamuodossa!La 11.8.

Aamulla mentiin iskän kanssa Pallon luo aikaisin, joskus 9 aikaan oltiin siellä. Melkein jopa pysyin hereillä, tulin töistä vasta klo 00.45... Iskä kengitti Pallon takasen, mikä oli pudonnut. Sitten laitoin Pallon valmiiksi ja lähdettiin maneesille töihin. Aluks menin koulua, niitä Vuokon kanssa harjoittelemia juttuja. Eli pyöreryttä siirtymissä ja tasaista pyöreyttä läpi tehtävien. Tein paljon taivutteluita, jotta saisin Pallon molemmilta pohkeilta läpi kunnolla. Pallo oli vasemmalle huonompi kuin oikealle... Tein tätä noin 40 min, jonka jälkeen tehtiin about 40 min jumppasarjatreeniä ja vetristeltiin Palloa koulupäivien jälkeen.

Sallan kanssa menin ihan kevyesti noin 40 min.Salla oli hiukan väsyneen tuntuinen, joten otin vain kaikki siirtymät läpi muutamia kertoja. Sain Sallan pysymään hyvällä tuulella koko ratsastelun ajan ja siihen olikin hyvä lopettaa. Siirtymissä toimi ihan superisti :)


Su 12.8.

Taaaaaaas aikaisin Pallon luo yövuoron jäljiltä... (Kotona aika samoihin aikoihin kuin eilen, mutta ei siinä heti saa unta, niin on väsy läpi päivän..) Pallon kanssa pidettiin ihan kunnon estetreeni. Mentiin pientä 5 esteen rataa. Aluks verkkana 80-korkusena, sitten100cm ja loppuun 120cm. Tarkotuksena oli treenata kolmoissarjaa ja yksittäisiä lähestymisiä. Pallo meni ihan kivasti, oli hyvän tuntuinen, vähän innostui loppua kohti. Loppukävelyinä kävin maastossa about 20 min lenkin.

Sallalla pidin vapaapäivän. Oli sen rankan viikon jälkeen jo ansainnutkin :)

(c) Minä


Ma 13.8.

Aamulla käytiin Sallan kanssa maastossa laukkailemassa. Mentiin mäkiselle tielle ja tarkotuksena ihan vaan kunnonkasvatus pitkien laukkapätkien avulla (toki myös laukan treenaus samalla). Lenkki kesti noin 1,5h ja Salla oli kyllä ihan uuvuksissa. Hieno poni <3

Illalla kävin Pallon luona viemässä Prix-säkin ja juoksuttamassa Pallon liinassa. Juoksutin 30  min yhteensä + loppukäynnit. Pallo oli mukavan oloinen, hieman väsynyt eilisestä, mutta tarkoituksena olikin vain venytellä ja verrytellä lihaksia. Tallissa venyttelin Pallon vielä ja jätin odottelemaan iltakauroja.


Ti 14.8. 
Kaverukset
(c) Minä

Aamulla juoksutin Sallaa liinassa 20 min alkuverkaksi. Sitten menin selkään ja aloitin taivutteluilla ja pohkeiden läpisaamisella. Sitten otin siirtymiä, kaikissa askellajeissa tein  myös ympyröitä. Salla oli hieman malttamattoman oloinen, varsinkin laukannostoja rupesi ennakoimaan aika paljon. Sillon tein paljon käynti-seis-käynti-ravi-käynti siirtymiä, jotta sain odottamaan. Mulla oli myös pari puomia, joita menin kaikissa askellajeissa. Salla ei paljoa niistä välitä, toisellepuomille teki välillä isompia loikkia, mutta muuten meni ihan normaalisti niistä yli. Ratsastin noin 50 min, loppukäynteinä käytiin hakemassa posti :)

Tänään pesin myös huopia. Valkoiset eivät vaan meinaa lähteä puhtaaksi, pitänee jonnekin pesulaan viedä...


Huopapyykillä
(c) MinäDahliat on upeita
(c) Minä

2 kommenttia:

  1. Pese painepesurilla; lähtee muuten puhtaaksi...

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!