lauantai 25. elokuuta 2012

Kaivattua videomateriaalia
Tässäpä olisi pieni video Sallasta. Kuvattu eilen 24.8. ja videolla näkyy treenattuja asioita. Ensimmäistä kertaa kokeiltiin ravi-seis-siirtymiä, joten älkää tuomitko liian ankarasti. Salla oli eilen todella hyvän tuntuinen, parin päivän "höntsäily" on tehnyt hyvää. Eli tiistaina liinajuoksutus, keskiviikkona 10 min ratsastus (koska pudotti kengän)+ liinajuoksutus.Pallon luona kävin tiistaina ja keskiviikkona, jolloin Vuokko piti mulle tunnit. Tiistaina Pallo oli aivan loistava, todella pehmeän ja muuten vain mukavan tuntuinen :) Keskiviikkona oli hieman väsynyt, eikä olisi jaksanut keskittyä vastalaukkatreeniin. Onnistuneita pätkiä tuli Pallon "lahnamaisuudesta" huolimatta.

Nyt Pallo on lihotuskuurilla. Vuokon mukaan sen pitäisi lihoa noin 200kg, ja olen kyllä samaa mieltä. Pallo on   aika laihan, mutta hemmetin hankala saada lihomaan. Tällä hetkellä syö 3l kauraa + 3 l prix + 2dl öljyä + vapaa heinä. Ja on lihonut ehkä 30-50kg/3 vko.. No jos se siitä pikku hiljaa :) Ostan sille nyt Havensin rehua, jolla sain aikaisemminkin lihomaan edes hiukan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!