maanantai 13. tammikuuta 2014

Sunnuntain estetreenit

Käytiin taassiinsa hyppäämässä sunnuntaina maneesilla. Lauantaina jouduin olosuhteiden pakosta pitämään Pallolla vapaapäivän, niin voitte uskoa millainen urpoeinarivauhtihullu se oli maneesilla... Pari kertaa jouduin ottamaan Palloa kunnolla kiinni, kun ei vain pysynyt enää käsissä. Muuten Pallo meni todella kivasti, ja jumppailut onnistuivat suunnitelmien mukaan :)

Huomsin ratsastaessa muutamia omia virheitäni. Ensinnäkin tuuppailu, aina silloin tällöin tuuppaan lantiolla Palloa eteenpäin, eniten juuri esteen edessä. Miksiköhän tää tapa on taas tullut takaisin...? Toiseksi omat kädet olivat välillä aivan uskomattoman jäykät.. Rentoutta lisää. Kolmanneksi oma myötäys oli välillä ihan persiillään... Mutta meni sentään paremmin kuin ensimmäisella hyppykerralla nyt tauon jälkeen :PVideo on taas järkyttävän pitkä, katsokaa hypellen,
jos ette jaksa kokonaan katsoa :)

Pallon laukka oli edelleen toiseen suuntaan huonompi, mutta se johtuu lihaskadosta pääasiassa,  lisäksi Pallo kasvattaa lihasta nyt väärään kohtaan. Kokeilenkin ensi kerralla laittaa romaanin estesatulan alle, ja katsoa auttaako se Pallon selkää vapautumaan, jotta laukka pyörisi paremmin. Satula istuu kyllä hyvin, mutta epäilen että se menee himpun liian alas selän kohdalta, nyt kun ei vielä ole selkälihakset samassa kunnossa kuin ennen.


Tänään kävin Pallon juoksuttamassa liinassa niin että aina 10 min ravia ja sitten etujalkojen venyttely, taas 10 min ravia, venyttely ja vielä 10 min. Sitten mentiin talliin laittamaan Arnikat lihaksiin ja loimet lapselle päälle. Ja eikun pihalle syömään.


Huomenna olisi tarkoitus käydä vähän liinassa juoksuttamassa tai ratsastamassa + hieronta ja venytykset kaupanpäälle. Kovasti myös pohdin ilmottautumista tämän kuun Helkkyihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!